Ljetni favoriti: najdraži beauty proizvodi

favorites

Prošlo je tri mjeseca kako sam pisala o trenutnim favoritima, a ovog puta vam želim predstaviti proizvode koje koristim ovog ljeta. Uvijek se trudim da proizvodi budu lako dostupni i povoljni, a ovi proizvodi to svakako i jesu.


Krenut ću od proizvoda sa zaštitnim faktorom, a to je Nivea Sun matirajuća krema za lice sa zaštitnim faktorom 30. Odlična i lagana krema koja se vrlo brzo upija i ne ostavlja nikakav trag na koži. Cijena ove Nivea kremice je 45,90 kn na Notinu, a dobijete količinu od 50 ml. O njoj sam nedavno pisala, a detaljnu recenziju možete pročitati ovdje.

Uvijek kod sebe moram imati balzam usne, a ovog puta izbor je pao na Labello Sun Protect sa zaštitnim faktorom 30. Formula je jako hidratantna, ne ostavlja bijeli trag na usnama i nema neki poseban miris. Ovaj balzam za usne došao je u paketu sa balzamom koji nanosite poslije sunčanja, ali njega nisam koristila jer sam ga proslijedila dalje. Pri kupnji sam mislila da su u pitanju dva obična labela, nisam ni primjetila da se radi o setu za sunčanje haha. Cijena za oba je 34 kn u Mulleru, a dobijete pakiranja po 4,8g.


Tijekom ljeta obožavam termalnu vodu za osvježavanje kože, a više od godinu dana koristim Avene termalnu vodu. Odlična mi je, nemam nijedne riječi zamjerke, a jedno pakiranje mi jako dugo traje. Volim ju koristiti kroz dana za osvježavanje, a nekad ju koristim i umjesto tonika. Ovo je pakiranje od 150 ml koje košta 59 kn na Notinu, a postoji i veće i manje pakiranje.

Znam da mi žene uvijek muku mučimo sa neželjenim dlačicama i stalno tražimo idealne proizvode u svrhu uklanjanja dlačica. Nedavno sam otkrila Aveo kremu za depilaciju koja je namijenjena osjetljivoj koži i stvarno radi ono što bi trebala raditi. Držite ju na koži 5-10 minuta i nema više dlačica. Ovu kremu možete nabaviti u Mulleru za 14,90 kn, a dobijete količinu od 125 ml.

avene-termalnavoda-aveo-depilacija


Kako bi mi šminka što duže potrajala po ovim vrućinama, za setiranje šminke koristim Catrice Prime and Fine Anti-Shine Fixing Spray. Ovaj fiksator ima duplu funkciju, može se koristiti i kao fiksator i kao primer. Ne isušuje mi kožu, produljuje vijek trajanja šminke i sve lijepo zajedno stopi. Možete ga kupiti u većini drogerija, cijena mu je 30-40 kn, a dobijete količinu od 50 ml.

Za kraj sam ostavljam preslatke scrunchie gumice za kosu. Imam tri komada i zadovoljna sam njihovom kvalitetom. Ne čupaju mi kosu, a drže ju na mjestu cijeli dan. Super izgledaju na pundžu i u repu te dodaju malo elegancije. Naručila sam ih sa AliExpressa po cijeni od 1$, možda i manje.

catrice-settingspray-scrunchie


Naravno da je tu bilo još proizvoda u upotrebi, ali većinom sam već o njima pričala na Instagramu ili pisala recenzije. Mislim da će sljedeći favoriti biti modne tematike pa mi recite hoće li vas to zanimati. 🙂

A koji su vaši ljetni favoriti i proizvodi bez kojih ne možete ljeti?

Ana

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *