Afrodita Multiactive Zaštitni fluid s peptidima SPF30

afroditamultiactive-zaštitnifluid-peptidi

U svojoj jutarnjoj rutini većinom volim matirajuće proizvode, ali ponekad koža zahtjeva i nešto što hidratantno. Volim kombinaciju dobrih sastojaka, zdravog sjaja i zaštite od sunca, a Afrodita zaštitni fluid s peptidima je upravo takav jedan multipraktičan proizvod.


Afrodita Multiactive zaštitni fluid ima laganu kremastu teksturu koja na prvu izgleda dosta sjajno na licu, ali kad se upije – ostavlja zdravi sjaj na licu bez da izgleda masno. Fluid je dosta hidratantan pa ispod ne treba stavljati ništa posebno za dodatnu hidrataciju, meni sa mješovitom je sasvim dovoljan samostalno. Osim ako nemate baš jako suhu kožu – eventualno hidratantni serum nanijeti ispod i to će biti dovoljno.

Iz Afrodite kažu da je namijenjen za sve tipove koža i malo sam bila skeptična na prvu, ali stvarno je tako. Može se i matirati puderom u kamenu/prahu ako želite taj soft mat finiš, a opet da ima zdravog sjaja. Ne ostavlja težak osjećaj na licu i nije ljepljiv niti mastan. Nema bijelog filma! afroditamultiactive-zaštitnifluid-peptidi

Unatoč tome što ne matira kožu, ovaj fluid svejedno ne zamasti lice kroz dan i koža ne bude dehidrirana od sunca na kraju dana. Ja sam ga znala nositi i kao podlogu za šminku, doslovno se ništa sa lica nije pomaknulo. Ima tu neku prozračnu teksturu koja se brzo upije i jaaako je ugodan na koži.

Također, osim primarne namjene zaštite od sunca, fluid sadrži i peptide, ujedno djeluje kao antioksidans, umiruje kožu te dugoročno umanjuje osjetljivost kože (yes, please). Štiti i od plave svjetlosti kojoj smo izloženi svaki dan, a UVA zaštita od 20,9 više je nego odlična brojka.


Uz kod ANA20 dobijete i dodatnih 20% na kupnju Mutiactive zaštitnog fluida na Afrodita webshopu. Ako ste se dvoumili oko ovog proizvoda, sad je idealna prilika za isprobavanje! 🤗

P.S. Kod ANA20 za 20% popusta vrijedi i na cijelu Afrodita Summer Affair liniju, Pure Skin Solution liniju te sve Beauty Filler Shots proizvode (bakuchiol, salicilnu kiselinu, retinol, vitamin C, hijaluron i oxygen shot).

Jeste li već isprobali?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *