Afrodita Bakuchiol Phyto Retinol Shot

afrodita-bakuchiol

Znate da sam ja skroz retinol girl, ali već dugo čitam o bakuchiolu i jednostavno sam morala isprobati da vidim koliko se može mjeriti sa retinolom. U ovom postu možete pročitati kako je bakuchiol utjecao na moju kožu sklonu prištićima nakon dva mjeseca korištenja!


  • bakuchiol 2%, pantenol, skvalan, beta-glukan
  • za sve tipove koža, osjetljivu kožu + kožu sklonu nepravilnostima, borama i hiperpigmentacijama
  • hidratantna mliječna emulzija

Iako trenutno stvarno nemam prištića na licu jer sam lice dovela u red uz prehranu i ostale proizvode iz rutine, svako malo se pojavi njih par i na to sam već navikla. Bilo je tu i božićne hrane u prosincu, a moje lice ni na što nije reagiralo. Nije bilo ni onih sitnih prištića niti povremeno začepljenih pora – NIŠTA. U to vrijeme nisam koristila retinol i ništa nisam mijenjala osim što sam u rutinu uvela bakuchiol. Koža glatka na dodir, mekana, zaglađena i t-zona se manje masti! Plus, imam takve pore da se jako brzo napune sebumom, ali se sa bakuchiolom to nekako usporilo i pore su mi duže čišće.

afrodita-bakuchiol

Hidratantna mliječna emulzija koja se brzo upije, ali ja nisam stavljala cijelu pipetu kako je preporučeno. To mi je nekako bilo previše pa sam stavljala 4-5 kapi i bilo mi je sasvim dovoljno. Iz Afrodite kažu da se ovaj proizvod može koristiti i samostalno, ali u ovo zimsko vrijeme meni obavezno treba krema nakon seruma.

Što se tiče bora, nemam vidljivih bora na licu, ali imam sitnih bora oko očiju. Kad se šminkam i stavim korektor, baš se vidi da je koža zaglađenija i točno se vidi da su bore ublažene!

Sam proizvod mi je odličan, ali imam zamjerku na pipetu. Kako je tekstura pomalo gušća i onako mliječna, teško prolazi kroz ovakvu pipetu i treba se malo pomučiti da proizvod izađe kroz pipetu van. Ne znam to najbolje objasniti, ali pipeta mi ne štima. 😂


Sve u svemu, vrlo sam zadovoljna ovim proizvodom. Odlična alternativa za sve koji ne podnose retinoide ili žele isprobati nešto novo, a bez iritacija koje ponekad dolaze uz korištenje retinola.

Proizvod možete naći na Afrodita webshopu, a uz kod ANA20 ostvarujete 20% popusta na kupnju.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *