Catrice Brow Colorist Semi-Permanent maskara za obrve

catrice-maskarazaobrveuboji

Maskaru za obrve koristim već godinama i to je jedan od beauty proizvoda bez kojih ne mogu. Tijekom godina mi je često bio problem pronaći nijansu koja će odgovarati mojoj prirodnoj boji obrva, većinom su to bile toplije nijanse koje su vukle na narančasto/crveno i nisu nikako stajale na moje tamne obrve.


Kako bih konačno ukrotila svoje obrve, za to se pobrinula Catrice Brow Colorist Semi-Permanent maskara za obrve. Maskara dolazi u pet nijansi koje možete pronaći na Notinu, a vjerujem da bi svaka osoba mogla pronaći svoju idealnu nijansu. Danas ću pričati o nijansi 030 Dark i ona je idealna za tamne obrve.

Lijepo ističe obrve i naglašava ih, daje im volumen i oblik kakav želite. Prije stavljanja maskare sam uvijek popunjavala obrve sa pomadom za obrve ili olovkom za obrve jer imam dijelova gdje mi fali dlačica i maskara to ne bi mogla popuniti kako ja želim. Da budem sigurna da će mi obrve biti savršene ostatak dana, stavljala sam maskaru kao završni korak.

catrice-maskarazaobrve

catrice-browcolorist-obrveVrlo precizna i mala četkica omogućava odličnu kontrolu nad količinom proizvoda koju stavljate na obrve. Četkica je toliko precizna da mi se samo jednom dogodila greška na obrvi koju treba očistiti, a ako i pogriješite – lako se očisti. Osim toga, četkica može dohvatiti i one najmanje dlačice i pritom stvoriti dojam gušćih i debljih obrva. To je ono što svi želimo u zadnje vrijeme, zar ne? 😀

Maskaru sam znala nanositi i na čiste obrve, bez imalo šminke i pudera, tek toliko da ih malo popunim i oblikujem. Odlično mi se pokazala u tu svrhu i nije izgledalo umjetno već se stopila s mojim obrvama.

Maskara se vrlo brzo osuši nakon nanošenja i drži se na obrvama cijeli dan. Zbog naziva proizvoda sam pomislila da je to neka maskara koja ostavlja boju na obrvama nekoliko dana, ali ništa od toga haha. Kad skidate šminku i umivate se, skinut ćete i maskaru.

catrice-semipermanent-cetkica

catrice-browcolorist-maskara


Ovu Catrice  maskaru za obrve u nijansi 030 Dark možete pronaći na Notinu po cijeni od 31 kn, a dobijete količinu od 3,8 ml. Jako sam zadovoljna sa ovim proizvodom jer sam konačno pronašla nijansu koja mi 100% odgovara. Mogu ju nositi samu ili u kombinaciji sa drugim proizvodima na obrvama, daje volumen obrvama i sve skupa lijepo izgleda.

Mislim da je Catrice tek izbacio na tržište ovu maskaru pa se nadam da vam je ova recenzija pomogla u odabiru! Svakako javite dojmove o maskari ukoliko ste ju koristili. 🙂

Ana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *