Laneige Water Bank Moisture Kit

laneigewaterbankkit

Sve više viđam samo pohvale za korejske brendove kod drugih blogerica i željela sam isprobati jesu li korejski proizvodi stvarno toliko dobri. Naručila sam si nekoliko proizvod koje još uvijek testiram, a danas ćete moći čitati o proizvodima za njegu kože lica.

Danas ću vam pričati o Laneige Water Bank Moisture Kit-u kojeg sam naručila sa korejske stranice YesStyle. Naručila sam tri proizvoda u mini pakiranju, čisto da isprobam njihovu kvalitetu. Nisam htjela odmah kupiti full size pakiranje jer pokušavam što više smanjiti svoju kolekciju kozmetike.

laneige-moisturekit

Water Bank Moisture Essence 10ml

Hidratizirajući serum obogaćen zelenim mineralima koji se mogu pronaći u povrću: u prokulicama, artičokama i lima grahu. Ne, nije riječ o kuhanju, ali je savršen recept za zdraviju, čišću i hidratiziraniju kožu. Svi navedeni sastojci pojačavaju barijeru kože i pomažu kožu da zadrži što više vlažnosti.

Ovih 10 ml proizvoda koristila sam dva-tri tjedna, skoro svaki dan, a još nisam ni pola potrošila. Stvarno jako dobar serum za moju mješovitu kožu. Nema osjećaja zatezanja niti peckanja kože nakon korištenja ovog seruma.

Water Bank Moisture Cream 10ml

U zadnje vrijeme mi rijetko koja krema za lice odgovara, nijedna mi nije dovoljno hidratantna. Znate onaj osjećaj kad stavite kremu, a koža vas i dalje zateže i nedostaje joj vlažnosti? Tu mi je u pomoć priskočila ova hidratizirajuća krema. Nakon ove kreme koža mi jednostavno blista, ali nije masna. Ima zdravi sjaj koji stvarno traje cijeli dan.

Ponaša se jako dobro ispod šminke i puder lijepo sjedne na kožu. Ovih 10 ml koristila sam također 2-3 tjedna, nekad i dvaput dnevno, a tek sada je pri kraju. Mislim da bi mi full size pakiranje trajalo cijelu vječnost jer za cijelo lice mi je dovoljna samo jedna pumpica.

laneigewaterbankkit

Water Bank Eye Gel EX 3ml

Hidratantna krema za okoloočno područje sa ekstraktom borovnice koji štiti umornu kožu izloženu elektromagnetskom zračenju. Sadrži i ekstrakt palme koji stvara zaštitni hidratantni sloj na koži i sprječava njezino osušivanje. Stvarno lagana krema koju ni ne osjetite na koži, ne stvara onaj osjećaj težine ispod očiju.

Znam da nijedna krema ne može izbrisati podočnjake, ali čini mi se da su mi podočnjaci malo svijetliji otkad koristim ovu okoloočnu kremu. Pretpostavljam da kombinacija dobrog sna, prehrane i kreme stvarno može pomoći u smanivanju podočnjaka.


Da ili ne?

Ovaj Laneige hidratantni set se prodaje po cijeni od 4,41$ na stranici YesStyle, a svaki proizvod se može kupiti odvojeno u full size pakiranju. Treba jako mala količina proizvoda za cijelo lice i okoloočno područje pa smatram da bi full size pakiranje stvarno jako dugo trajalo. Ukoliko želite naručiti nešto od korejske kozmetike sa YesStyle stranice – iskoristite moj kod za popust BWP5K9.

Svi navedeni proizvodi se jako brzo upijaju, ne morate čekati tri dana da se osuše na licu. Ne ostavljaju ljepljive tragove niti se mrve nakon nanošenja. Ove proizvode bih preporučila samo osobama sa suhom i mješovitom kožom jer ipak daju dosta sjaja licu. Ja sam jako zadovoljna s ovim Laneige setom i što prije kupujem proizvode u velikom pakiranju.

Jeste li isprobali ijedan Laneige proizvod? Ukoliko ste koristili ovaj set, pišite mi jer me jako zanimaju dojmovi!

Ana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *