Proizvodi koji su me razočarali

avon-cadeavera-elizavecca

Većinom uvijek pišem o proizvodima koje preporučam i volim, ali ponekad se tu nađu i proizvodi koji mi ne odgovaraju. Kako bih vam uštedjela koju kunu, sastavila sam popis proizvoda koji su me razočarali i čiju kupnju ne bih preporučila.


Iako meni ovi proizvodi ne odgovaraju, to ne znači da ih nitko drugi ne smije koristiti i da imam nešto protiv brenda. Nastojim uvijek biti objektivna i podijeliti svoje iskreno mišljenje, a ove proizvode sam dovoljno dugo isprobavala da mogu reći što mislim o njima.

-Avon Mark Brow Tattoo Micro Styler-avon-browtattoo-microstyler

U pitanju je olovka s trostrukim vrhom za precizno oblikovane obrve. Olovka ima precizan vrh, ali raspon nijansi je užasan. Pošto imam tamnu kosu i tamne obrve, naručila sam nijansu medium brown, jedinu nijansu koja mi je odgovarala iz ponude. Ova nijansa na swatchu izgledala je kao toplo-smeđa nijansa koja će mi odgovarati, ali u stvarnosti je crvena. Kao brineti, ta nijansa mi nimalo ne pristaje. Sama olovka i kistić nisu nimalo loši, ali izbor nijansi je jako loš. 50 kn


-CV Hydro  2 u 1 micelarni gel za čišćenje-cv-micelarnigel-hydra

Gel za čišćenje i uklanjanje šminke oko očiju koji bi ujedno trebao biti dovoljno blag i učinkovit da sa njime možete skinuti šminku i sa lica i očiju. Može eventualno poslužiti za umivanje ako ćete izbjegavati područje oko očiju, u suprotnom, jako peče za oči i to je ono zbog čega ovaj proizvod odlazi iz moje kolekcije. Iako je ugodan za umivanje i ne isušuje kožu, imam osjećaj da ću oslijepiti ako ga nastavim koristiti. 15-ak kn


-Elizavecca Witch Piggy Hell Pore Control

hijaluronska kiselina 97%-elizavecca-hellpore-hyaluronic acid

Nakon dva mjeseca korištenja ovog proizvoda, nisam primjetila nikakav pomak u stanju kože. Ovaj proizvod bi trebao umanjiti pore, posvijetliti ten i izrazito hidratizirati kožu. Od svega navedenog, primjetila sam samo da pruža neku hidrataciju i to je sve. Treba dosta velika količina proizvoda da se prekrije cijelo lice i jako se brzo troši. U dva mjeseca, potrošila sam pola pakiranja od 50 ml ove hijaluronske kiseline, što je puno. Ovaj proizvod je toliko nahvaljen, a nije toliko dobar. 60-ak kn


Dajem priliku svakom proizvodu kojeg isprobam. Nanosim ga ujutro ili navečer, da vidim što mi više odgovara, sa šminkom ili bez šminke, kako se ponaša na hladnoći/toplini itd. Čak znam koristiti proizvode kroz različita godišnja doba, tako sam otkrila već nekoliko proizvoda koji npr. ne odgovaraju mi ljeti, ali preko zime su odlični.

Svaki proizvod dobije priliku, ali uvijek se nađu oni s kojima nikako ne mogu kliknuti iz određenog razloga. Znam da uvijek naletimo na takve proizvode i zato sam vas htjela upozoriti na ova tri proizvoda.

Javite dojmove ukoliko ste koristili ove proizvode! 🙂

Ana

5 komentara

  1. Hej, 97% hijaluronske kiseline svakako ne bi trebalo obecavati blistaviji ten i umanjenje pora. Hijaluron je hidratacija i plumped skin, za ovo ostalo vitamin C.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *