Neutrogena Hydro Boost piling za zaglađivanje lica

neutrogena-pilingzalice

Redovno korištenje pilinga može biti ključno u održavaju čiste kože i blistavog tena. Korištenjem pilinga uklanjamo odumrle stanice s lica te sprječavamo nastanak nepravilnosti i urastanje dlačica. Ukoliko vas zanima nešto više o ovoj temi, nastavite čitati.


Piling može biti mehanički ili kemijski. Mehanički piling čisti površinski sloj kože uz pomoć grubljih čestica, dok kemijski piling dubinski čisti kožu uz pomoć aktivnih sastojaka kao što su AHA i BHA kiseline. Bilo na licu ili tijelu, nakon korištenja pilinga, ten je blistaviji i čišći, a koža mekanija i zaglađenija uz ljepšu teksturu.

Osobno preferiram i mehanički i kemijski piling, ovisno o tome koliko imam vremena. U zadnje vrijeme koristim Neutrogena Hydro Boost piling za zaglađivanje lica, mehanički piling za lice sa hijaluronskom kiselinom. Namijenjen je za sve tipove kože i ne isušuje kožu jer ne sadrži alkohol. Sadrži glicerin koji može izuzetno pomoći kod hidratacije i elastičnosti suhe kože, što je odlično.neutrogena-hydroboost-pilingzalice

U sastojcima se može pronaći i mliječna kiselina koja pruža hidratacijski i eksfolijacijski učinak te glikolna kiselina koja obnavlja kožu i smanjuje izlučivanje sebuma. Tu je i hijaluronska kiselina koja usporava proces starenja, hidratizira i učvršćuje kožu. Piling ne sadrži alergene, silikone ni parabene.

Čestice pilinga su dovoljno sitno mljevene da pružaju ugodan osjećaj na licu i uklone teksturu sa kože. Pri korištenju nemate osjećaja kao da skidate cijeli površinski sloj kože kao što to neki pilinzi znaju raditi. Nakon korištenja pilinga, koža je jako mekana i glatka na dodir te nema osjećaja zatezanja.

Što se tiče mirisa, ima blagi voćni miris koji nije prenapadan već ugodan. On brzo ishlapi sa kože tako da i oni najosjetljivi na mirise neće imati problema sa ovim pilingom.

Piling nanijeti dva-tri puta tjedno na vlažno lice i isprati izbjegavajući područje oko očiju. Količina koju sam koristila jest nešto više od zrna graška, to mi je dovoljno za cijelo lice. Piling sam najviše koristila navečer kako bih bila sigurna da sam uklonila sve ostatke šminke i da mi je lice čisto.


-Da ili ne?-

Volim koristiti ovaj Neutrogena piling jer ne isušuje moju mješovitu kožu, koža mi je vidljivo čišća i ljepša nakon korištenja. Ovaj piling koristim tri tjedna otprilike i imam osjećaj da mi je ten općenito čišći, a i drugi ljudi su to primjetili na mom licu. Odlično se slaže sa ostalim proizvodima koje koristim i nisam sa njime imala nikakvih problema.

Zbog aktivnih sastojaka ovog proizvoda, ne bih preporučila ovaj piling osobama sa osjetljivom kožom ukoliko do sad nisu koristili sastojke poput glikolne i mliječne kiseline. Preporučila bih ga osobama sa mješovitom/masnom kožom!

Neutrogena Hydro Boost piling za lice možete pronaći na Notinu po cijeni od 43,20 kn, a dobijete količinu od 150 ml.

Kakvi su vaši dojmovi o ovome proizvodu?

Ana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *