FOREO LUNA mini 3 uređaj za čišćenje lica + recenzija

lunamini3-bluemint

Danas na tržištu postoje razni uređaji i četkice za čišćenje kože, a ponekad je teško odabrati koji uređaj kupiti. Kako bih vam pomogla pri odabiru, danas vam donosim recenziju jednog električnog uređaja za čišćenje i masažu lica – FOREO LUNA mini 3. FOREO je švedski brend koji proizvodi uređaje i proizvode za njegu kože, a uz njihove proizvode svaki dan možete uživati u čistoj koži.


foreo-soniccleanserFOREO LUNA mini 3 pametan je uređaj za čišćenje lica. Kad kažem pametan uređaj, zaista to i mislim. Radi se o uređaju za čišćenje kože koji funkcionira na principu t-soničnih pulsacija, pulsacija koje prodiru duboko u kožu i uklanjaju 99.5% prljavštine, sebuma, znoja  i mrtvih stanica kože. T-sonic pulsacije povećavaju cirkulaciju i rade piling kože bez grubih pokreta na koži.

Cijeli uređaj je obložen glatkim silikonom, a silikonske dlačice se nalaze sa obje strane uređaja. S jedne strane uređaja nalaze se mekane i kratke dlačice, a s druge strane nalaze se nešto duže i tvrđe dlačice. Proces čišćenja lica je vrlo ugodan i nimalo ne iritira kožu, a silikonska površina omogućuje da uređaj ne isklizne iz ruke prilikom korištenja.foreolunamini3-skincareroutine


Kako se koristi?-

LUNA mini 3 uređaj za čišćenje i masažu lica jedinstven je na tržištu jer se spaja na FOREO for you aplikaciju. Kroz aplikaciju se može upravljati uređajem, a korištenje aplikacije sasvim je jednostavno. Kad dobijete uređaj, prvo što morate učiniti jest napraviti račun u FOREO aplikaciji, registrirati se i povezati uređaj sa aplikacijom.

Aplikacija nudi Find my LUNA opciju sa kojom možete u svakom trenu pronaći svoj uređaj. Moram napomenuti da se uređaj i aplikacija spajaju preko Bluetootha te da vaš mobitel i LUNA moraju biti u dometu kako bi mogli koristiti ovu opciju. Kliknete na opciju, a vaša LUNA počne pulsirati i svijetliti, pratite zvuk uređaja i pronašli ste svoj uređaj za tren!foreoforyou-app

Druga opcija koju aplikacija nudi je Glow boost, rutina za njegu kože od samo trideset sekundi. Ova opcija mi je zaista dobrodošla jer uvijek mogu pronaći tih trideset sekundi koje mojoj koži puno znače. Moram priznati da mi je ponekad trideset sekundi malo pa onda produžim na još trideset sekundi haha.

Aplikacija također nudi podešavanje intenziteta čišćenja pa tako možete odabrati najslabije ili najjače pulsacije od 1-12. Aplikacija vas cijeli vrijeme vodi i na ekranu možete vidjeti koliko vremena je potrebno za čišćenje određenog dijela lica. Ovisno o vremenu čišćenja kojeg postavite, uređaj se gasi u zadanom vremenu. Ukoliko želite 60 sekundi čišćenja kože, uređaj se ugasi nakon 60 sekundi.foreo-massager

Uz uređaj dobije se i kabel za punjenje, a prije prve upotrebe bilo bi poželjno uređaj napuniti ukoliko je baterija prazna. Uređaj se puni sve dok plavo svijetlo treperi, a kad prestane treperiti – uređaj je pun i možete ga koristiti. Sa jednim punjenjem možete i do 600 puta očistiti lice, što je odlično.


-Ima li učinka?-

Godinama sam koristila klasične uređaje za čišćenje lica i obožavala ih. Ukoliko bih zapostavila čišćenje lica sa uređajem, vidjelo bi se pogoršanje i tada sam postala uvjerena da prsti, koliko god čisti bili, ne mogu toliko dobro očistiti kožu kao četkica i uređaj. Čišćenje lica sa LUNA mini 3 uređajem se vrlo lako uvuklo u moju rutinu njege kože. Otvorim aplikaciju, stisnem start, uređaj se upali i uživam u sljedećih nekoliko sekundi masaže lica.

Imam mješoviti tip kože sa pokojom bubuljicom tijekom onih dana u mjesecu, a ni miteseri mi nisu strana pojava. Muče me odrasle akne i na licu osjetim svaku promjenu temperature koja nas snađe. Prije početka korištenja ovog pametnog uređaja, imala sam neke sitne nepravilnosti na licu i one su nestale u roku od tri dana nakon što sam počela koristiti LUNA mini 3 čistač. Imam osjećaj da je uređaj ubrzao proces pročišćivanja tena i umanjio mi mitesere. Koža mi je toliko ugodna i mekana na dodir da ne mogu vjerovati da je to stvarno moja koža.

foreolunamini-ciscenje lica
Stanje kože bez pudera. 🙂

LUNA mini 3 također je i vodootporna pa ju možete koristiti i pod tušem za brzinsko čišćenje lica nakon treninga. Ne brinite, ne morate nositi i mobitel pod tuš jer je ovaj uređaj toliko pametan da se može koristiti i bez aplikacije. Pritisnete tipku za uključivanje na uređaju, on počne pulsirati i svaki sljedeći dodir tipke znači odabir jačih pulsacija.

Odlično čisti lice od nečistoća i ostataka šminke, a lice jednostavno blista nakon korištenja. Uređaj sam najčešće koristila navečer, nakon skidanja šminke, ali ga je odlično koristiti i ujutro za brzinsko razbuđivanje i masažu lica.foreolunamini3-silicone


-Da ili ne?-

U usporedbi sa klasičnim uređajima sa čišćenje lica, FOREO LUNA mini 3 pravo je osvježenje. Ne morate se brinuti da će voda upropastiti uređaj, ne morate ga često puniti niti mijenjati nastavke četkica svakih nekoliko mjeseci. Uz to sve, još i odlično čisti kožu i stane doslovno u svaku torbicu i svaki pretinac. Nakon korištenja ga očistite toplom vodom, obrišete i nema nakupljanja bakterija.

Smatram da ga mogu koristiti svi tipovi kože jer sadrži nekoliko jačina pulsacija i jako je nježan prema koži. Imate moje preporuke za ovog malca!foreolunamini3-rutina

Možete birati između pet boja: ružičasta, boja fuksije, plava mint, žuta i crna. Uz uređaj dobijete i dvogodišnje jamstvo.

Cijenu i sve ostale informacije o uređaju možete pronaći ovdje.

Ana

 

2 komentara

  1. Recenzija ti je detaljna i odlicna. Ja sam prije koristila lunu play, i fakat sam bila zadovoljna. Ustedila sam nesto novca i mislim da cu investirat u novu cetku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *