Physicians Formula Brow Last Longwearing dugotrajni gel za obrve

physiciansformulabrowlast-obrve-notino

Physicians Formula Brow Last Longwearing dugotrajni gel za obrve je moj prvi proizvod ovog brenda. Već dugo želim isprobati Physicians Formula proizvode, a kad su stigli na Notino – jednostavno sam morala odabrati nešto.


Physicians Formula Brow Last Longwearing dugotrajni gel za obrve obećava uređivanje, učvršćivanje i oblikovanje obrva sa izuzetnom lakoćom, a sadrži vitamin B i E koji hrane i jačaju obrve. Sa prvom tvrdnjom se slažem, a za drugu ćemo još vidjeti nakon par mjeseci korištenja.

Nijansa koju sam odabrala je Medium Brown, ali mrvicu odskače od boje mojih obrva. Malo ima topli žućkasto-narančasti podton, ne značajno, ali primjeti se da nijansa skroz ne odgovara mojim tamnim obrvama. Ukoliko ga iskombiniram sa tamnijom olovkom za obrve, čak se toliko ni ne primjeti razlika, ali bilo bi bolje da je neutralnija smeđa nijansa ili možda prozirni gel. Mislim da bi ova nijansa više odgovarala osobama sa svijetlim ili svijetlo-smeđim obrvama, tako da pripazite ako imate tamne obrve.physiciansformula-gelobrve-notino

physiciansformula-notinoOno što me ugodno iznenadilo jest kistić sa kojom se nanosi gel. Izrazito savitljiv i fleksibilan kistić sa kojim se može lijepo crtati po obrvama. Nekad zna ostati malo viška gela na obrvama pa to iščešljam sa spiralnom četkicom, a četkica za obrve je također pun pogodak. Toliko dobro oblikuje obrve i lako ih pročešlja, zaista sam ugodno iznenađena. Takvu četkicu još nisam imala prilike koristiti, odlična je.

Sam gel jako dobro drži obrve i čak se sa četkicom može napraviti onaj fluffy eyebrow look, da se obrve iščešljaju prema gore. Kako ih se oblikuje, tako i ostanu, zaista je dugotrajan. Gel je jako pigmentiran pa je potrebno pripaziti i postupno nanositi proizvod kako bi obrve što prirodnije izgledale.physiciansformula-obrve-notino

Gel zaista cijeli dan ostane na mjestu čak i ako slučajno dirnem obrve, ne ostane ništa na prstima i ne razmazuje se. Super mi je što mogu na brzinu popuniti obrve te odmah pri ruci imam i kistić i četkicu. Ne moram imati poseban kist, sve imam uz ovaj proizvod. Bilo bi bolje da postoji veći raspon nijansi jer sa jednom nijansom je zaista teško pogoditi adekvatnu nijansu.


Sve u svemu, dosta sam zadovoljna Physicians Formula Brow Last Longwearing dugotrajnim gelom za obrve. Iako nije skroz moja nijansa, sa ovim proizvodom se stvarno može puno napraviti i u kombinaciji sa drugim proizvodima izgleda divno. Čak dobro izgleda i samostalno, s obzirom da inače volim tamnije nijanse proizvoda za obrve.

Koliko sam vidjela na Notinu, svi Physicians Formula proizvodi su dosta povoljni i vjerujem da će neki od njih osvojiti mnoga srca. Svakako želim isprobati još koji njihov proizvod, pogotovo bronzer za lice. 😍

Jeste li isprobali Physicians Formula proizvode?

Ana

2 komentara

  1. Nisam ovaj proizvod još nigdje vidjela. Baš mi djeluje zanimljivo! Koristila sam njihov Butter Bronzer prije par godina, ali me nije baš oduševio. Na kraju mi se u torbici rasuo tijekom puta, što mi se vrlo rijetko dogodi. Od tada nekako nisam ni popratila kakve novitete imaju u asortimanu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *