Real Techniques Skin set za podočnjake

realtechniques-notino

Kao velika ljubiteljica Real Techniques kistova, a kad sam vidjela na Notinu da imaju nešto novo za njegu okoloočnog područja, odmah sam željela isprobati. RT kistovi su mi jedni od najdražih, a volim i njihove spužvice jer su jako mekane i sjajne za nanošenje šminke.


Već duže vrijeme si želim okoloočnu kremu sa roll-on aplikatorom, ali nikako mi nije uspijevalo da pronađem takvo nešto. Baš sam se razveselila kad sam vidjela ovaj Real Techniques set sa roll-on aplikatorom i maskom za okoloočno područje.

Metalni roll-on aplikator je jako zgodan za nanošenje okoloočne kreme jer ga mogu koristiti uz bilo koju okoloočnu kremu. Nanesem kremu i umasiram sa aplikatorom, instantno mi se smanji jutarnja naotečenost i bude baš lijep osjećaj na koži. Okoloočno područje se brže razbudi i osvježi, a okoloočna krema se prije upije u kožu. realtechniquesskin-notino

Sam aplikator se lako održava, opere se pod toplom vodom da se ukloni višak nakupljenog proizvoda ili se prebriše vlažnom krpicom, a moguće ga je i dezinficirati. Maska za okoloočno područje, odnosno eye patches, kako ih često nazivamo, može se držati u hladnjaku i nanijeti po potrebi, za osvježavanje okoloočnog područja.

Da napomenem, ono što me često pitaju, ovaj beauty alat će samo smanjiti naotečenost i krema će se bolje upiti, ali neće dugoročno umanjiti vidljivost podočnjaka ili promijeniti njihovu boju. Masaža metalnim aplikatorom može pomoći u poboljšanju cirkulacije pa će tako podočnjaci vizualno ljepše izgledati i biti će manje naotečeni, ali ništa ih neće zauvijek ukloniti.realtechniques-podocnjaci-notino

Kod genetski tamnih podočnjaka pomažu jedino korektor ili estetski zahvati, sve drugo ih ne može ukloniti. Vrećice ispod očiju su posljedica starenja i okoloočna krema neće na njih djelovati, možda jedino poboljšati hidrataciju. U uklanjanju sitnih bora ili teksture ispod očiju mogu pomoći anti-age sastojci pa možete potražiti okoloočnu kremu sa retinoidima.

 


Dolaskom hladnijih dana primjetila sam da me okoloočno područje traži više hidratacije pa se trudim pojačati hidrataciju i pružiti koži ono što joj treba. Kad je koža dobro hidratizirana, sve na njoj ljepše stoji. Ovaj RT roll-on aplikator mi odlično dođe da me razbudi ujutro, a i super je osjećaj bar tih minutu-dvije da se malo posvetiš sebi i svojoj koži.

Primjetila sam da roll-on češće koristim nego masku za okoloočno područje, vjerojatno iz razloga što masku moram duže držati ispod očiju, a sa roll-on aplikatorom samo na brzinu prođem i tako mi odgovara. Je li obavezno imati ovakvo nešto? Nije, ali je fora i služi svoju svrhu. 🙂

Koristite li slične beauty alate u svojoj skincare rutini?

Ana

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *