Balzami za usne: Labello i La Roche-Posay

labello-larocheposay-notino

Jedan od proizvoda bez kojeg ne mogu i koristim nekoliko puta na dan je balzam za usne. Brzo ih trošim pa sam ih puno i isprobala, a danas vam pišem o balzamima koje koristim u zadnje vrijeme.


Labello Med Repair balzam za usne sa antioksidansima, glicerinom i SPF-om je dosta dobar, a povoljan balzam za usne. U pitanju je gust i konkretan balzam za usne, ostavlja masnjikav sloj na usnama i zaista dobro njeguje usne. Nekima se možda neće svidjeti finish koji ostavlja na usnama, meni ne smeta. Također, ne skine se brzo sa usana i ne moram ga svaki čas ponovno nanositi.

Sadrži SPF15, nije visok faktor, ali bolje išta nego ništa. Ne ostavlja bijeli trag, ali mi se ponekad čini da mi se nakuplja na usnama. Pa prvo moram obrisati stari sloj da bi nanijela novi, što inače ne moram raditi sa balzamima za usne. To mu je jedina mana, inače sam dosta zadovoljna sa njime. 4,8g, 17-ak knlabello-medrepair-notino


La Roche-Posay Cicaplast Levres balzam za obnavljanje i zaštitu za usne me isto oduševio. Balzam sadrži 5% pantenola koji umiruje i obnavlja usne, a tu su i MP-lipidi koji obnavljaju zaštitni sloj usana. Dubinski hidratizira i poboljšava stanje ispucalih usana, usne budu jako mekane nakon nanošenja. 

Isto ostavlja masnjikav sloj na usnama kao i Labello, ali se ne nakuplja na usnama i nemam osjećaj težine na usnama. S druge strane, imam osjećaj da ga moram češće reaplicirati i brzo se skine sa usana ako jedem ili pijem. Za trenutno olakšanje iritirane kože ovaj balzam za usne je odličan, a dugotrajnim korištenjem usne stvarno budu u boljem stanju. 7,5 ml, 40-ak knlarocheposay-cicaplastbaume-usne-notino


Nisam imala problema sa isušenim i ispucalim usnama otkako koristim ova dva proizvoda, ali ipak bih prednost dala LRP balzamu. Dobije se veća količina i ne nakuplja se na usnama, a i nekako pruža ljepši osjećaj na usnama. Labello mi je isto dosta dobro i cjenovno povoljno, ali nekako sam se više pronašla sa LRP balzamom.

Jeste li isprobali? 🙂

Ana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *