Makeup Revolution Cheek Kit Don’t Hold Back

makeuprevolution-cheekkit-dontholdback

Highlighteri i bronzeri su tu za postizanje osunčanog i brončanog izgleda, a sve bez izlaganja štetnim sunčevim zrakama. Po ljeti volim koristiti takve proizvode i brončane nijanse na licu. Imati sve u jednoj paleti vrlo je praktično, a kad nađete kvalitetnu i povoljnu paletu – to je san snova.


Prije sam izbjegavala bilo kakve proizvode koji sadrže shimmer, moja se koža jednostavno nije mogla nositi sa njima. Promijenila sam cijelu rutinu njege kože i koža lica mi se manje masti, što je velik uspjeh za osobu koja je dobar dio života imala masnu kožu. Sada konačno mogu uživati u highlighterima i bronzerima bez straha da će mi lice izgledati masno.

Paleta o kojoj danas pišem je Makeup Revolution Cheek Kit u nijansi Don’t Hold Back. Paleta sadrži dva shimmer highlightera i dva shimmer bronzera. Prva nijansa highlightera je čistog zlatnog tona, a druga više vuče na rose gold. Obje nijanse su vrlo sitno mljevene i vrlo pigmentirane, iako mi se čini da druga nijansa više dolazi do izražaja.makeuprevolution-cheekkit

Dvije nijanse bronzera čine se iste naizgled, ali nisu. Prva nijansa je mrvicu tamnija i sadrži zlatni shimmer što u konačnici izgleda baš kao da ste došli osunčani s plaže. Druga nijansa je čista topla brončana nijansa sa sitnim shimmerom i pokojom većom česticom shimmera.

Sve nijanse se lako blendaju i daju koži takav prirodan i svjež izgled. Rekla bih čak da su vrlo kremaste iako se radi o puderastim proizvodima. Pigmentacija ovih nijansi je jaka pa ne budite teške ruke pri nanošenju.

makeuprevolution-cheekkit-swatch

Sa ovom paletom možete svašta, možete ju koristiti i na očima čak, za neke lagane konture ako vam toplije nijanse odgovaraju. Nijanse ne izblijede kroz dan i drže se kao da ste ih svježe nanijeli na lice.


-Da ili ne?-

Ova Makeup Revolution paleta mi je toliko prekrasna i obožavam ju koristiti. Sami možete prosuditi prema slikama koliko su te nijanse savršene za ljeto i ljetne makeup lookove. Lice izgleda svježe, a nijanse se lijepo stope sa kožom. Imate moje preporuke!

makeuprevolutionpaleta

Ukoliko vas zanima, paleta je dostupna na Notinu po cijeni od 38,79 kn, a dobijete količinu od 4×2,2g. Škicnite i ostale proizvode na ljetnom sezonskom sniženju.

Pišite mi dojmove ako ste probali ovaj proizvod! 🙂

Ana

4 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *