Nivea Urban Skin hidratantna maska za lice sa zelenim čajem

niveaurbanskin-hidratantnamaska

Još jedan Nivea novitet je Urban Skin linija, linija obogaćena sastojcima koji štite kožu od štetnih utjecaja iz okoliša u kojem živimo. Zvuči odlično, zar ne? Urban Skin linija se sastoji od mnoštva zanimljivih proizvoda koje želim isprobati, a za početak sam odlučila isprobati samo hidratantnu masku.


Radi se o Urban Detox Moisturise maski za lice koja sadrži zeleni čaj i hijaluronsku kiselinu. Ako me imalo poznajete, znate da su mi ova dva sastojka jako draga pa je bilo i za očekivati da ću odabrati ovakvo nešto.

Nisam do sad imala prilike isprobati nijednu hidratantnu masku i trenutno mi je baš jedna takva trebala. Maska ima vrlo gelastu i gustu teksturu, kao da nanosite malo bogatiju kremu za lice. Sama formula maske je plave boje, a kad se krene nanositi na kožu, tad se pretvori u bijelu boju.

niveaurbanskin-moisturisemaska

Masku treba nanijeti na čisto lice izbjegavajući područje oko očiju, držati jednu minutu i potom isprati. Moram priznati da sam ju ostavljala i duže od jedne minute na licu čisto da vidim je li efekt nešto drugačiji. Minuta ili dvije minute, dođe na isto, maska i dalje radi svoj posao.

Nakon ispiranja maske, koža je jako mekana i hidratizirana, što bi trebao biti i krajnji cilj ove maske. Ovaj proizvod je jedan od rijetkih koji mi ne stvara osjećaj peckanja na licu već stvara osjećaj hidratacije.

Nisam primjetila da mi lice izgleda sad nešto čišće ili zategnutije, kako poručuju iz Nivee, ali maska daje hidrataciju i zbog toga sam je i željela imati. Kad je koža hidratizirana i nahranjena, automatski izgleda zdravije i svježe. Potrebna je mala količina za cijelo lice, dva zrna graška recimo, što znači da će mi ova maska trajati cijelu vječnost ako ću ju koristiti dva-tri puta tjedno.

niveaurbanskin-maskazalice


-Da ili ne?-

Volim koristiti maske za lice, nekad dva-tri puta tjedno, nekad rjeđe, ovisno o potrebama moje kože. Tu mi je priskočila u pomoć ova Nivea maskica i nije mi nimalo žao što sam je naručila. Ukoliko trebate dodatnu hidrataciju na licu, a tražite povoljnu varijantu – ovo je proizvod za vas.

Cijena ove maske na Notinu je 38,30 kn, a dobijete količinu od 75 ml. Također, ne zaboravite pogledati što se sve nudi na ljetnom sezonskom sniženju na stranici. 🙂

Pišite mi dojmove ukoliko ste isprobali ovu Nivea Urban Skin hidratantnu masku za lice. 🙂

Ana

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *