Nivea Clay Fresh gelovi za tuširanje

nivea-clayfresh-gelzatusiranje

Nedavno su na tržište izašli novi Nivea gelovi za tuširanje s glinom i jedva sam čekala isprobati. Nisam se do sad susrela sa takvim tipom tuširalica, a ideja sa glinom je jako zanimljiva. Volim koristiti maske za lice sa glinom pa bi i ovi proizvodi mogli biti jako efikasni.


-Nivea Clay Fresh-

-Blue Agave & Lavender; Hibiscus & White Sage-

nivea-clayfresh-geltusiranje

Ovi gelovi za tuširanje dostupni su u tri mirisne verzije: Hibiscus & White Sage, Blue Agave & Lavender i Ginger & Basil. Ja sam sebi naručila prve dvije verzije sa Notina i nisam pogriješila pri odabiru. Ukoliko već niste vidjeli, na Notinu je počelo ljetno sezonsko sniženje pa svratite na stranicu i uhvatite svoje omiljene proizvode na popustu. 🙂

Gelovi su kremaste teksture, imam osjećaj kao da nanosim losion za tijelo tijekom tuširanja. Ne zapjene se puno, a meni to ni ne igra veliku ulogu, bitnije mi je da gel radi svoj posao i da očisti kožu. Ne treba ih ispirati dugo kao što to neki gelovi znaju raditi pa imate osjećaj da ispirete gel za tuširanje 15 minuta i još ga niste isprali sa kože. Poznato? Meni da.

nivea-clayfresh-hibiscus-whitesage

Formula mi je baš hidratantna, a koža nakon tuširanja bude mekana i glatka. Znate onaj osjećaj glatkoće kad napravite piling i koža je nevjerojatno glatka na dodir? Tako mi je svaki put nakon korištenja ovih proizvoda. Koristila sam ih svakodnevno otkad su mi stigli i nisu mi nimalo isušili kožu. Ponekad znam imati pokoji prištić na leđima i čini mi se da se to smanjilo otkad koristim ova dva gela za tuširanje.

Nisam baš vješta u opisivanju mirisa, ali probat ću. Nivea Blue Agave & Lavender ima malo jači i snažniji miris, čak bih rekla da ima miris muškog parfema pa bez problema možete uvaliti ovu verziju svojoj jačoj polovici haha. S druge strane, Nivea Hibiscus & White Sage ima neutralniji miris, nije cvijetni miris, već ima osvježavajuće i ženstvene note.

nivea-clayfresh-blueagave-lavender


-Da ili ne?-

Oba gela za tuširanje su mi savršena za razbuđivanje i osvježavanje, a kupaonica nakon njih miriši kao at home spa. Definitivno se isplati probati, a kad potrošim ova dva gela – želim isprobati i treću verziju. Sve tri verzije možete pronaći na Notinu, dobijete standardnu količinu od 250 ml, a cijena je 17,90 kn.

Koji su vaši dojmovi o ovim gelovima za tuširanje? 🙂

Ana

 

4 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *