FOREO ISSA 3 sonična četkica za zube

foreoissa-cetkicazazube

Švedski brend FOREO poznat je po svom inovativnom pristupu njege kože te po spajanju tehnologije i skincare-a uz pomoć beauty uređaja i efektnih tretmana uljepšavanja kože kod kuće. Do sada sam vam predstavila već nekoliko FOREO uređaja za njegu lica, a danas vam pišem o novoj četkici za zube.


FOREO ISSA 3 sonična četkica za zube sa 11000 pulsacija po minuti, stvara mikro pokrete koji uklanjaju sve nečistoće te nježno masira desni. Napravljena je od medicinskog silikona i PBT polimera, a mekane silikonske dlačice olakšavaju osjetljivost desni i osjetljivost zubiju. Glava četkice se okreće za 360 stupnjeva i fleksibilna je, može dohvatiti svaki kutak. Jedno punjenje dostatno je za do 365 korištenja, a punjenje baterije traje 2h. Ima 16 različitih intenziteta i pametnu memoriju koja zadržava željeni intenzitet svaki put pri novom korištenju. ISSA 3 može biti korištena sa bilo kojim drugim nastavkom iz ISSA linije.

Tu je i indikator za pražnjenje baterije i travel lock koji zaključava tijelo četkice da se ne uključi kad za to nema potrebe. Sama glava četkica je zamjenjiva i može potrajati od šest mjeseci do godinu dana prije nego što će je biti potrebno zamijeniti. Vodootporna je i dovoljno ju je oprati vodom kako bi se očistila, a bakterije ne skuplja jer se vrlo lako i brzo osuši.foreoissa-cetkicazazube

Moje iskustvo sa FOREO ISSA 3 je pozitivno, nježna je prema desnima i izuzetno dobro ukloni plak sa zubiju te dobro očisti zube. Fleksibilna je i može dohvatiti svaki kutak u ustima. Ispočetka mi je bilo malo čudno jer nisam navikla na ovakav tip četkice, ali kasnije sam se navikla. Primjetila sam da mi je četkica uklonila dosta flekica sa donjih zubiju, ako ne i sve. To mi obična četkica nije ni približno uspjela, a zubi budu jako glatki nakon pranja, odlično ispolira zube. Odmah nakon pranja zubiju se može vidjeti zubi ljepše izgledaju. Imam problema sa upaljenim umnjacima i dosta mi pomaže ta masaža desni. Praktično je što ima timer koji četkicu automatski isključi nakon dvije minute. Nema overbrushinga i četkica daje podsjetnik svakih par sekundi da se treba prebaciti na drugi dio zubiju.


Je li bolja od obične četkice za zube? Prva očigledna razlika jest cijena. ISSA 3 je puno skuplja, ali iz osobnog iskustva kažem da je efektnija od obične četkice za zube. Glava četkice je jako mekana i ne iritira desni, niti jednom mi nije raskrvarila desni – što mi se nekad znalo dogoditi sa običnim četkicama. ISSA 3 odlično ispolira zube i ukloni flekice, nešto malo izblijeli zube, ali u mom slučaju vrlo malo jer često pijem kavu. Stoga je kombiniram uz običnu četkicu za zube koju koristim uz Blanx LED svijetlo za izbijeljivanje i ta kombinacija mi je odlična za održavanje zubiju. Ne smije se koristiti uz paste za izbjeljivanje pa zato za izbijeljivanje zubiju kombiniram i običnu četkicu. Sve u svemu, zadovoljna sam rezultatima i smatram da vrijedi svake kune! 🙂

Ana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *