Balea stick za oblikovanje kose

Zaglađivanje baby kose i neposlušnih vlasi nekad se čini kao nemoguća misija, ali igrom slučaja sam otkrila jedan proizvod koji uvelike olakšava oblikovanje kose. Plus, može se koristiti i na obrvama.


Balea styling finishing stick je proizvod koji ste mi vi otkrili preko Instagrama, a vrlo brzo se našao među favoritima nakon što sam ga isprobala. Radi se o sticku za oblikovanje kose koji odlično zagladi baby kosu bez da ju slijepi poput laka za kosu. Ne zamasti ju dodatno, barem meni nije. Ima klasičnu četkicu i sa njome se poprilično lako barata, jedino mi nekad ostane viška proizvoda na njoj jer mi je stick friško otvoren. Ja taj višak proizvoda riješim tako što ili otresem uz rub pakiranja ili kad vidim da mi ostavlja previše po kosi, jednostavno ostatak prstima rasporedim po kosi.

balea-kosa

Otkrile ste mi i drugi način korištenja ovog proizvoda – na obrvama. Bila sam stvarno iznenađena rezultatom, ne ostavlja sjajni trag na obrvama i dobro ih drži kroz dan. Onako kako ih oblikujem, tako i ostanu, što je predobro. Ne ostavlja mi ništa bijelo niti se vidi da imam nešto na obrvama. Čak uspije malo podići i moje obrve koje imaju krutu dlaku. Ne garantiram da će ovaj stik na obrvama svima raditi, ali na kosi bi mogao biti od velike pomoći. Pogotovo ako imate puno baby kose, a običan lak vam samo slijepi kosu kao meni. 💁🏻‍♀️

Plus, malo pakiranje omogućuje i nošenje u torbici, ne zauzima puno mjesta!


Za 20 kn, zakon stvar! 👌

Jeste isprobali? 🙂

Ana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *