EcoTools Start The Day Beautifully set kistova

ecotools-notino

Danas je na redu recenzija EcoTools seta za šminkanje u kojem se dobije pet kistova i posudica za skladištenje kistova. Svaki kist je vrlo multifunkcionalan te je moguće kreirati cijeli makeup look samo sa ovih pet kistova.


Riječ je o EcoTools Start The Day Beautifully setu kistova napravljenih od bambusa, recikliranog aluminija i plastike. Svi proizvodi ovog brenda su veganski i cruelty free te se mogu reciklirati, što je veliki plus za okoliš i životinje. Kistovi za šminkanje dolaze u posudici koja može poslužiti za skladištenje, a uz to se dobije i kartica sa tri makeup looka koji mogu poslužiti kao inspiracija pri šminkanju.

-Veliki kist za puder-

Namijenjen je za nanošenje praškastih proizvoda poput pudera u prahu ili kamenu, rumenila i bronzera. Dlačice su mekane i guste, sa lakoćom pokupe punu pigmentaciju proizvoda koji se nanosi na lice. Sve proizvode lijepo blenda na licu, ne ostavlja nikakve linije ni crte na koži.

ecotools-kistzapuder-rumenilo


-Plosnati kosi kist za tekuće proizvode-

Iako je ovaj kist namijenjen za nanošenje tekućeg pudera, tu mi se nije baš najbolje pokazao. Premalen je i dosta je tvrd za jedan kist koji bi trebao nanositi tekući puder. Lijepo izblenda podlogu, ali to predugo traje. Više ga volim koristiti kao kist za korektor, za nanošenje korektora na područje oko očiju i za prekrivanje sitnih nedostataka na licu.

plosnati-kist-sminkanje


-Okrugli kistić-

Može se koristiti za nanošenje i tekućih i praškastih proizvoda, stvarno je multifunkcionalan. Prekrasno blenda sjenilo, a može se koristiti i za precizno prekrivanje nedostataka korektorom. Zbog gusto zbijenih dlačica može izblendati i korektor na području ispod očiju, a dovoljno je malen da može doći do svih kutova lica. Također sam ga koristila za nanošenje highlightera, jako mi se svidjelo kako lijepo pokupi proizvod i nanosi ga na kožu.

-Plosnati kistić-

Ovaj kistić je namijenjen za nanošenje sjenila na kapak i u pregib oka. Lijepo pokupi sjenilo i nanosi ga na kapak, bilo to svijetlije ili tamnije sjenilo. Sa lakoćom izblenda sjenilo i baš je nježan prema koži.

-Kosi kist-

Namijenjen je za nanošenje eyelinera, a sa njime možete i popunjavati obrve. Ja sam ga koristila na obrvama i tu mi se najbolje pokazao. Surađuje sa svim vrstama proizvoda za obrve – puder, pomada ili olovka. Sve proizvode ujednačeno i precizno nanosi na obrve, a možete ga koristiti i za popravljanje obrva ili ruža sa korektorom.

kistzablendanje-kosikist


-Da ili ne?-

Kao što ste već mogli primjetiti, ovaj set kistova je zaista multifunkcionalan i svaki od kistova ima po nekoliko mogućih namjena. Kvalitetno su izrađeni, lako se peru i jednostavni su za korištenje.  Ukoliko tražite set kistova sa kojim možete odraditi cijeli makeup look, EcoTools Start The Day Beautifully set kistova je dobar odabir. 

Bilo bi dobro kada bi kist za nanošenje tekućeg pudera bio malo veći i mekši, ali i ovaj može odraditi posao, iako će to malo duže trajati. Na druge kistove nemam nijednu primjedbu, ugodno su me iznenadili i oduševili.

ecotools-kistovi-kutija

EcoTools kistove možete pronaći na Notinu, a osim ovih kistova, imaju širok izbor i drugih EcoTools proizvoda.

Kakvo je vaše iskustvo sa ovim kistovima? 🙂

Ana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *