Missha UV Pore Blur Starter SPF50+

Sve više sam počela istraživati korejsku kozmetiku, a jedan od brendova koji sam odlučila isprobati je Missha. Danas vam pišem o jednom proizvodu ovog brenda koji me skroz oduševio, to vam mogu odmah reći.


Pričam o Missha UV Pore Blur Starter SPF50+ PA++++,  zaštitnoj kremi za lice koja uz to i djeluje kao primer te popunjava pore i matira lice. Zaista radi ono što i obećava – popunjava pore i matira lice, a uz to štiti od štetnih sunčevih zraka. Ovo je jedini proizvod sa zaštitnim faktorom koju sam imala, a da ne izgleda masno na koži i pritom se ni malo ne trusi sa kože.

missha-uvporeblurspfUz ovaj prozvod, ten mi je ujednačen i pore vidno umanjene. Područje t-zone mi se ne zamasti tijekom dana, a pore se ne začepe. Koža je mekana na dodir te izgleda svježe i njegovano. Još kad na to nanesem malo pudera, pore su mi skoro pa nevidljive, usudila bih se reći.

Krema/primer nije tipično bijele boje već je lagano obojena i stopi se sa tenom pri nanošenju. Ne ostavlja bijeli film na koži, ali potrebno je dobro umasirati u kožu kako ne bi ostavila bijele tragove na koži. Guste je teksture, pomalo se osjeća silikon pod prstima, ali se prekrasno razmazuje po licu i ne trusi se. Ne trusi se čak ni kada nanosim puder ili neki drugi proizvod preko ove kreme.

missha-sunscreenImam mješovit tip kože te znam imati nekih suhih dijelova na području nosa, ali ova formula ih uopće ne naglašava i ne prima se za njih. Iako je u pitanju matirajući proizvod za lice, koža ne izgleda beživotno već i dalje sjaji iznutra. Krema mi daje dodatnu hidrataciju, ali ipak ispod nje uvijek nanesem hidratantnu kremu. Ipak, ne bih je preporučila osobama sa suhom kožom zbog mogućnosti isušivanja kože.

missha-before-after
Prije i poslije nanošenja

Missha UV Pore Blur Starter SPF50+ PA++++ dolazi u pakiranju od 30 ml, a puna cijena je 13$ (otprilike 90-ak kn).  Ovaj 2 u 1 proizvod naručila sam sa Jolse stranice kad su imali akciju 1+1 gratis, tako da sam za nekih 90 kn dobila dva primjerka ovog proizvoda. Uvijek imaju neke akcije pa se isplati pogledati što nude. Mislim da mi je to bio najbolji shopping ikad. 😀

Ja sam i više nego zadovoljna sa ovim proizvodom, a preporučam i vama da isprobate ukoliko tražite dobar matirajući proizvod. Uz odličnu kvalitetu, veliki plus je i to što sadrži SPF 50. Definitivno ću isprobati još koji Missha proizvod te vam javiti dojmove.

Jeste li isprobali već što od Misshe? 🙂

Ana

4 komentara

  1. Ok, već nakon pročitanih prvih par rečenica stavljam ovaj proizvod na WL. :)Baš ću baciti oko na ovu stranicu s koje si naručivala, možda i ja ulovim kakve dobre ponude.
    Ja od Misshe imam dvije BB kreme koje obožavam i obje sam recenzirala na blogu. Pošto imamo sličan tip kože mogle bi ti odgovarati. Ovaj primer zvuči idealno za mene: matiranje, bluranje i SPF zaštita= WOW! 🙂

    1. Često imaju neke 1+1 gratis akcije ili dobre popuste pa svakako baci oko jer se mogu uloviti proizvodi po jako dobroj cijeni. Baš ću pogledati tu BB kremu jer sam trenutno u tom nekom “no makeup makeup” modu. Hvala ti. 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *