Korisne stranice i aplikacije za koje bi svatko trebao znati

Koliko puta vam se dogodilo da u kolekciji imate neke proizvode, a ne sjećate se kad ste ih kupili niti koliko su stari? Zbunjeni ste oko imena sastojaka te više ne znate koji su dobri, a koje treba izbjegavati? U nastavku donosim popis stranica i aplikacija koje bi mogle biti od koristi i muškarcima i ženama.


Ukoliko želite naučiti nešto više o sastojcima u kozmetici, predlažem stranicu SkinCarisma. Ovdje možete potražiti određeni proizvod u tražilici i sve sastojke ćete dobiti u roku od par sekundi. Ako neki proizvod nije dostupan, sami možete pronaći sastojke te ih upisati u odjeljak Cosmetic Analyzer. U oba slučaja ćete vidjeti sve sastojke i obrazloženje o kakvim sastojcima se radi, kako oni djeluju na određeni tip kože te jesu li dobri ili štetni. Ova stranica mi je mnogo puta pomogla u odabiru proizvoda, a predlažem ju i vama.

Vjerujem da smo se svi barem jednom našli u situaciji da se ne sjećamo koliko dugo imamo neki proizvod i je li taj proizvod uopće više siguran za korištenje. Stranica CheckFresh to može provjeriti za vas. Na toj stranici možete provjeriti datum proizvodnje po serijskom broju te tako otprilike zaključiti koliko je određeni proizvod star. valentinovo-parfemi

Ukoliko ste žena, poželjno je imati i aplikaciju za praćenje menstrualnog ciklusa. Aplikaciju Period Tracker koristim već godinama i nikad me nije iznevjerila. Ne moram samostalno brojati dane ciklusa već samo otvorim aplikaciju i provjerim što me zanima. Uz to, aplikacija šalje podsjetnik dva dana prije početka menstruacije tako da nema iznenađenja.

Jedna bitna i korisna aplikacija je MyNetDiary, aplikacija za praćenje kalorija i unosa hrane. Sasvim jednostavna za korištenje, a puno znači ukoliko želite pratiti što i koliko jedete. Možete unositi i cijele obroke te namirnice koje jedete. realtechniques-base-spuzvica

Sve ideje ovog svijeta možete pronaći na Pinterestu, ali doslovno sve. Kako napraviti kolač, kako napraviti dobru fotku ili kako voditi uspješan posao – sve je na Pinterestu. Tu možete pronaći i inspiraciju za fotografiju, što raditi u izolaciji i kako kvalitetno provesti ovo vrijeme.

Za kraj jedna aplikacija koja vam može skratiti ovo vrijeme u izolaciji, a to je Duolingo – interaktivna aplikacija za učenje jezika. Podržava mnoštvo jezika i jednostavna je za korištenje. Planiram poraditi na znanju španjolskog i njemačkog jezika pa će mi ova aplikacija dobro doći.


Eto, nadam se da će vam neka od ovih stranica ili aplikacija pomoći da kvalitetno provedete ovo vrijeme, naučite nešto novo i usput se zabavite.

Koristite li možda već neku od ovih aplikacija i stranica? 🙂

Ana

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *