Clinique Pop Matte tekući ruž

clinique-popmatte-ruz

U današnje vrijeme skoro svaki brend ima svoju liniju tekućih mat ruževa i ovog puta sam odlučila isprobati jedan tekući ruž od brenda Clinique. Sve više težim nekim roskastim-nude nijansama pa nije ni čudo što sada čitate recenziju još jedne takve nijanse. Ovo je moj prvi Clinique proizvod i jedva čekam saznati hoće li ispuniti očekivanja.


Ruž koji možete vidjeti na slikama jest Clinique Pop Matte tekući ruž u nijansi Cake Pop. Ovaj ruž predstavljen je kao tekući ruž koji daje mat efekt, ali nije klasičan mat tekući ruž i ne osuši se do kraja. Ne sadrži nikakve čestice ili šljokice, ali nije niti mat. Više bih rekla da je u pitanju kremasti ruž, usnama daje sjaja jer se ne osuši do kraja i tako usne dobivaju veći volumen.

U pitanju je nude roza nijansa koja se lagano i ravnomjerno nanosi na usne te ne isušuje usne. Često radim piling usana i stavljam balzam za usne tako da ni nemam neke suhe dijelove na usnama koje bi se mogao primati.

clinique-cakepop

Sa aplikatorom nisam imala nikakvih problema, precizan je i ne treba vam nikakvo drugo pomagalo za nanošenje ruža. Što se dugotrajnosti tiče, morat ćete ga popravljati nakon jela i pića. Ostavlja trag na čaši, a ruž počne nestajati nakon jela.

Volim jednostavnu, ali elegantnu ambalažu kao što je ova. Poklopac ruža napravljen je u stilu ogledala i ostaju tragovi prstiju na njemu, ali može se lako očistiti. Ruž nema apsolutno nikakvog mirisa, barem ga ja ne osjetim. Općenito mi ne smetaju mirisi na proizvodima koje stavljam na lice, ali ako mogu birati – odabrat ću proizvod bez mirisa.


Sve u svemu, ruž mi je zaista dobar iako mu je dugotrajnost mana. Lijepo i hidratantno izgleda na usnama, ne nakuplja se i ne isušuje usne. Pronašla sam druge recenzije ovog ruža i stvarno je u pitanju takva kremasta formula, a ne mat kako se predstavlja. Naziv proizvoda je zbunjujuć i trebalo bi naglasiti da se radi o kremastom ružu.

Clinique Pop Matte tekući ruž možete pronaći na Notinu, a na izbor imate sedam prekrasnih nijansi. Dobijete količinu od 6 ml, a puna cijena ruža je 175 kn. Ja sam svoj primjerak ruža uhvatila po akcijskoj cijeni od 129 kn, a to je odličan deal za jedan Clinique proizvod.

Ukoliko ste isprobali ovaj proizvod, javite mi dojmove!

Ana

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *