Essence Skin Lovin’ Sensitive korektor

essence-korektorzaoči

Odmah vam mogu reći da me ovaj korektor oduševio! Tako lagan na koži, a ima predobro prekrivanje. Može se nadograditi i da bude full coverage, a opet ne izgleda cakey. Još jedan Essence pogodak!


Essence Skin Lovin’ Sensitive korektor lijepo osvježi to umorno okoloočno područje i sakrije tamnu boju. Nijansa 10 Light je idealna za nas svijetlijeg tena, odlično se stopi sa kožom. Jako mi se sviđa što korektor sadrži aloe veru, vjerujem da je upravo ona ključna što korektor tako lijepo izgleda na koži! Ne uvlači se u bore i ne razdvoji se nakon par sati, izgleda skroz dobro i nakon par sati. 👌

essence-korektor-podočnjaci

Izdržao mi je čak i dan na zagrebačkom asfaltu uz 30 stupnjeva vrućine, nije se otopio sa kože. Znam ga koristiti i za prekrivanje manjeg crvenila na licu, divno prekrije i sitne prištiće, ne naglasi suhoću. Ne smeta za oči i ne iritira mi oči koje su već ionako osjetljive!

Imajte na umu da ako imate izraženije bore oko očiju, većina korektora će se uvući u njih, samo je pitanje koji korektor će to u kojoj mjeri napraviti. Bitno je napraviti dobru podlogu i nahraniti okoloočno područje pa će uvlačenje u bore odmah biti umanjeno.


Jeste isprobali ovaj korektor? Koji korektor vi volite koristiti? 😀

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *