ASOS DESIGN paleta za popunjavanje obrva

Uvijek pri naručivanju sa Asosa škicnem na dio sa sniženjima jer se tamo zna pronaći kvalitetnih proizvoda za malu cijenu. Odlučila sam se za paletu za obrve, a moram priznati da me privuklo i prekrasno pakiranje.


Paleta u nijansi Visionary dolazi sa ogledalom, mini pincetom i mini kistićem za obrve. Tu su dvije nijanse pudera, svijetlija i tamnija, te vosak za ukroćivanje obrva. Pošto imam tamnosmeđu kosu, volim hladnije i tamnije nijanse na obrvama. Ove nijanse koje dolaze u paleti naginju više prema neutralnom, ali su ipak toplijeg tona.

Problem kod ove palete je nedostatak pigmentacije. Previše proizvoda je potrebno da bi se vidjela razlika na mojim tamnim obrvama, a ni vosak ne pomaže da se puder bolje primi na obrve. Svijetlija taupe nijansa bila bi idealna kad bi imala bolju pigmentaciju. Tamnosmeđa nijansa je previše topla da bi ja kao brineta mogla samo sa njome popuniti obrve. Stoga miješam ove dvije nijanse, iako to vremenski duže potraje.palette-shades

U ovakvim paletama za obrve, vosak i ne koristim jer ga je teško raščešljati i ostanu mi grudice voska u obrvama. Vosak iz ove palete nije ništa drugačiji i ne vidim neku ogromnu razliku sa njime i bez njega. Puder se uopće ništa bolje ne prima na vosak, isto je kao i kad nanosim puder bez voska.

Ova paleta definitivno nije za tamnokose djevojke već za osobe koje imaju jako dobre i svijetle obrve. Zbog slabe pigmentacije ne možete lijepo oblikovati niti popuniti obrve ako vam negdje fali malo dlačica kao meni.

Uz sve navedeno, paleta bi jedino mogla poslužiti ukoliko ste početnik u šminkanju i ne želite pogriješiti sa proizvodima koji su previše pigmentirani. Na Asos stranici su prikazani swatchevi iz kojih se može zaključiti da je paleta vrlo pigmentirana, a u biti nije.


-Da ili ne?-

Da ne duljim više, već se moglo zaključiti da nisam baš oduševljena ovom Asos paletom za obrve. Prošle godine sam isprobavala Asos proizvode, bila sam oduševljena kvalitetom i pigmentacijom. Ne znam što se točno dogodilo sa ovom paletom i gdje je pigmentacija nestala, ali toplo vam preporučam da ju zaobiđete i uštedite si tih 30-ak kuna.

Što vi koristite za popunjavanje obrva?

Ana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *