Slatki poklon za Valentinovo

valentinovo-parfemi

Jedna novost na tržištu u zadnje vrijeme je pojava čvrstih parfema koji izgledom podsjećaju na balzam za usne. Manje su veličine nego standarni parfem te su zbog toga idealni za torbice i putovanja. Čvrsti parfemi posebni su i drugačiji zbog svog izgleda i to je ono što ih čini idealnim poklonom.


Čvrsti parfemi rade se od voska i parfumiranog balzama, što u konačnici izgleda kao čvrsti balzam u maloj kutijici. Parfem se nanosi prstima na mjesta gdje tijelo proizvodi najviše topline: na zapešća, na vrat, na uši i dekolte. To su ključna mjesta gdje će se parfem najduže zadržati, a zapravo ga možete nanijeti gdje god želite.

Ukoliko vas zanimaju pokloni za Valentinovo, Diptyque Philosykos čvrsti parfem je dobra opcija te zasigurno neće proći nezamijećeno. Mogu ga koristiti i muškarci i žene, a na svakoj koži će mirisati drugačije. Glavna nota mirisa su smokvin list i smokva, u srcu se nalaze zeleni tonovi i kokos. Bazna nota sadrži smokvino drvo, drvene note i cedar. Sve skupa daje jedan drvenkast miris i snažan miris koji je baš pogodan za zimu. diptyque-notino

Parfem dolazi u maloj kutijici sa plišanom torbicom za čuvanje parfema. Sama ambalaža u kojoj se nalazi parfem je jako čvrsta, a otvara se na magnet. To je praktično jer se parfem nikad neće sam otvoriti i uprljati cijelu torbi, ukoliko ga nosite u torbi. Pošto je u pitanju čvrsti parfem koji se nanosi na direktno područje, ovih 3,6 grama proizvoda će dugo potrajati jer nema rasipanja proizvoda.

Na mojoj koži miris traje neka 2-3 sata i onda kao da počinje postupno nestajati. Nakon nekoliko sati se još malo miriše, ali tada bih već ponovno nanijeti parfem. Stoga volim ovaj parfem kombinirati sa kremom za tijelo jer tada duže traje i miris je intenzivniji.notino-valentinovo


U pitanju je uniseks miris koji je namijenjen i za muškarca i ženu pa je stoga ovaj maleni parfemčić idealan poklon za Valentinovo. Ukoliko vaša bolja polovica ne voli parfeme, predlažem da pogledate Nivea poklon setove za muškarce ili Makeup Revolution novitete za ljubiteljice šminke.

Ne zaboravite, poklon ne mora biti skup da bi nekome pokazati da ga volite. To može biti i dobra bombonjera i buket cvijeća. Bitan je mali znak pažnje da pokažete da vam je stalo i da cijenite osobu sa kojom provodite vrijeme.

Sretno Valentinovo! 🙂

diptyque-parfemdiptyque-kutijadiptyque-pouch

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *