Wish lista Black Friday Notino

notino-blackfriday-wishlista

Tijekom cijele godine sam većinom kupovala osnovne stvari koje su mi bile potrebne, bez pretjeranog trošenja. U ovo doba godine akcija stvarno ne nedostaje pa ću se počastiti sa nekoliko sitnica tijekom Black Friday popusta. U nastavku ide moja wish lista, a možda i vi dobijete ideje za shopping.


Što je uopće Black Friday, odnosno Crni petak? Nakon američkog Dana zahvalnosti koji se slavi četvrtog četvrtka u studenom, trgovci su morali naći način kako da ljude izvuku iz kuća i nagovore na kupnju. Koji je najbolji način da se nekoga nagovori na kupnju? Ogromni popusti, naravno. Tako je nastao Black Friday dan gdje se nude najveći popusti, a mnogi obavljaju i svoje prve božićne kupnje.

Ove godine Black Friday pada 29.11., a na Notinu će popusti trajati u periodu od 25.11. do 1.12. na određene brendove. Ukoliko već sad  planirate krenuti sa božićnim poklonima, predlažem da popratite nadolazeće akcije.


Krenimo sa mojom wish listom. Za početak želim L’Oréal Paris Pure Clay masku protiv mitesera. Već sam imala jednu masku iz ove linije i bila mi je jako dobra pa bih htjela probati i ovu. Ako stvarno uklanja mitesere, morat ću napraviti zalihe. 😀 

lorealparis-pureclay-maskazalice

Kad smo već kod L’Oreala, želim isprobati i L’Oréal Paris Infaillible matirajući primer. Imala sam staru verziju koja mi je bila odlična pa bi bio red da isprobam i novu verziju primera.

lorealparis-infallibleprimer

Opet sam u fazi nošenja ruževa, a L’Oréal Paris Rouge Signature Parisian Sunset nijanse su me totalno privukle. U pitanju je mat tekući ruž za usne, a meni je najljepša nijansa 129 Lead.lorealparis-rougesignatureruz

Nekako me privlači ova Nivea Urban Skin Detox maska za noć s regenerirajućim učinkom. Koža bi navodno trebala biti pročišćena uz korištenje ove maske, a također hidratizirana i nahranjena. Svakako zanimljiv koncept koji bih rado isprobala.

nivea-urbanskin-maskazanoc

Kakva bi to bila wish lista bez jednog adventskog kalendara? 😀 Mnogi brendovi imaju svoje adventske kalendare, a među njima je i Nivea. Zapao mi je za oko zbog povoljne cijene, a Niveu koristim godinama pa mi se ovaj kalendar čini kao jako dobra solucija.

nivea-adventskikalendar

 


To je sve, moja mala lista želja za Black Friday. Moram reći da me ovo predbožićno vrijeme baš veseli i jedva čekam početi kupovati božićne poklone. Ova Black Friday akcija na Notinu će mi jako dobro doći!

Svakako posjetite Notino za Black Friday i javite što ste dobrog kupili! 😀

Ana

* fotografije su preuzete sa Notina

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *