H&M spužvica za nanošenje šminke

hnm-makeupsponge

Teško je naći idealan alat za nanošenje šminke. Kist ili spužvica – pitanje koje vam se provuklo kroz misli barem jedanput. Kist ukoliko želite veće prekrivanje, a spužvica ukoliko želite prirodniji izgled.


Osobno sam bila veliki pobornik kistova sve dok nisam probala Real Techniques Miracle Complexion spužvicu za nanošenje podloge. Cijeli makeup look sa njom izgledao je jako prirodno i kroz sam je zavoljela zbog toga. Naravno, spužvice se moraju mijenjati svakih nekoliko mjeseci pa je tako došlo vrijeme da i ja svoju zamijenim.

Našla sam joj dostojnu zamjenu, a to je H&M Makeup Queen spužvica. Kad se namoči, ona se poveća i jako je mekana. Spužvicu treba dobro ocijediti prije nanošenja šminke, najčešće ju ocijedim nad umivaonikom i zatim ju još nekoliko puta utapkam u ručnik.

Ne upija proizvod i jako je dobar saveznik u blendanju tekućih proizvoda poput pudera i korektora. Osim zaobljene strane, ima i plosnatu stranu što je dodatan plus kod blendanja i nanošenja proizvoda oko nosa i očiju. Sviđa mi se kako se praškasti proizvodi nanose sa ovom spužvicom i lice na kraju dobije onaj air brushed efekt.

Najbolje od svega je što se spužvica može bez problema oprati i dalje izgleda kao nova. Za uklanjanje tragova pudera sa spužvice volim koristiti Denkmit sapun za mrlje i neko sredstvo za skidanje šminke ili gel za umivanje. Ova kombinacija sapuna i nekog gela za uklanjanje šminke mi se pokazala izrazito učinkovitom.


hnm-beautysponge-foundationJa sam i više nego zadovoljna sa ovom spužvicom za nanošenje šminke, a i cijena od 20 kn je vrlo povoljna. Uvijek sam ponosna na sebe kad uhvatim ovako dobru stvar za povoljnu cijenu. 😀

Ukoliko ste fan spužvica, preporučam da bacite oko na H&M spužvice. Osim ovakvih spužvica koje se prodaju pojedinačno, vidjela sam da imaju i setova sa spužvicama te malih spužvica za nanošenje korektora.

Jeste li isprobali H&M spužvice? Koja je vaša najdraža spužvica za nanošenje podloge?

Ana

6 komentara

  1. Koristila sam godinama njihove spužvice i slažem se da su odlične i definitivno zaslužuju više pozornosti! 😊 Jedino me nervira konstantna promjena imena sa svakom promjenom kolekcije. Btw. hvala na ovom triku sa sredstvom za uklanjanje šminke! Ja svoje uvijek perem samo sa sapunom za uklanjanje mrlja. 🙌

  2. Meni je favorit definitivno RT spužvica, ni sama ne znam koliko sam je puta kupila. Baš sam jučer bila u H&M-u i nisam vidjela ovu spužvicu. 🙁 Nadam se da će se pojaviti jer bi je voljela isprobati. Cijena je odlična i po tvojoj recenziji mislim da bi mi se mogla svidjeti.

    1. Baš je Shineofbeauty komentirala da H&M stalno mijenja naziv tih spužvica i to im je baš bezveze. RT spužvica mi je predobra i nadam se da ću ju uloviti negdje na akciji. 😀

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *