Što je u mojoj torbi?

Danas sam vam odlučila pokazati što je u mojoj torbi 🙂 Naručila sam je od Cocopat cura prošle godine u lipnju, čekala sam je tri mjeseca, ali nije mi žao. Platila sam je 280 kn + 40 kn poštarine. Ovo je model Iva dimenzija 31x24x10cm, a postoji i manja verzija. Ja sam se odlučila za veću jer svašta volim nositi u torbi i mala mi ne bi imala dosta mjesta. Nikakvih problema sa Cocopat curama nije bilo i svakome preporučam njihove torbe!

Pa da vam konačno pokažem što ja to nosim u ovoj ljepotici! 🙂

Crown Smart Pouch novčanik sa Ebaya, boje konjaka. Obožavam ga, iako je mali, dosta stane u njega. Naručila sam ga s Ebaya prije 2-3 godine, ne sjećam se koja mu je cijena bila, ali je sigurno bio jeftin. Nigdje se ništa nije odljepilo kako to inače zna biti sa kineskim stvarima. Više o njemu možete pronaći ovdje.

L’Erbolario kozmetička torbica koja mi je postala sastavan dio torbe otkad sam je dobila u Beauty Box-u. 🙂  Jako je čvrsta i nije se zaprljala od nošenja u torbi, kako se inače neke torbice znaju uprljati i onda to više ničemu ne liči. Onako je pufasta i u nju znam natrpati svega – od šminke do tableta i rašpica, bez da se brinem hoće li se što slomiti.

U torbici držim svašta trenutno. Ove preslatke rašpice su iz Avona za nekih petnaestak kuna i služe svrsi. Dok sam išla na faks, uvijek mi je trebala rašpica pa sam uvijek žicala naokolo. Sad imam svoje rašpice. 😀

Balea Hygiene Handgel mi je više puta spasio život. Često sam bila u situaciji da idem nešto pojesti, a nemam gdje oprati ruke. Ovo mi je toliko puta uskočilo u pomoć da ne znam ni sama više koja mi je ovo bočica. Odlično je za dezinfekciju ruku, preporučam svakome!

Cera di Cupra kremu za ruke s pčelinjim voskom sam otkrila u Tester Box-u. Neko vrijeme sam je tražila da je kupim, ali bezuspješno. Sve dok nisam slučajno bila u dm-u i našla je. Sada smo vjerne suputnice. 😀

Avon Far Away putuje sa mnom već nekoliko mjeseci. U pitanju je malo jači orijentalno-cvjetni miris sa ružom, vanilijom i sandalovinom. Miris se dugo drži na koži i postojan je. Nisam baš dobra u opisivanju mirisa tako da ćete morati potražiti svoju najbližu Avon Lady da vam dostavi novi katalog kako bi mogle naći ovaj parfem. 🙂

Još jedna stvar bez koje nikud ne idem jest labelo, sjajilo ili ruž. Trenutačno se sa mnom stalno druži Catrice Volumizing Lip Booster o kojem sam pisala ovdje i Adore Cosmetics ruž koji sam dobila za Božić. Uvijek moram imati i labelo jer mi se nekad ne da popravljati ruž pa je labelo jednostavnije rješenje.

Sada su na redu sitnice koje i nisu toliko zanimljive, ali sam ih morala uključiti u post. Obične maramice, vlažne maramice, penkala, upaljač, žvake i četka za kosu s ogledalom – to ne moram posebno objašnjavati. Također sa sobom nosim i gumice za kosu, špangicu i tablete protiv bolova. ‘Cause you never now. Prije kad sam imala veću torbu i kad sam išla na faks, tu je morao biti kišobran, voda, neka bilježnica i flasteri čak.

Možda ste primijetile da ne nosim puno šminke sa sobom. Prije jesam, ali sam onda primijetila da nosim tonu šminke bezveze, a skoro nikad ni ne popravljam ništa osim ruža jer mi nije potrebno. Uvijek gledam da se dobro našminkam i da to može izdržati nekoliko sati. U slučaju da imam neke prištiće ili nešto, onda uzmem korektor i puder u kamenu za manje popravke. Ako mi se koža zamasti, jednostavno uzmem komad maramice i utapkam maramicom. Dakako, u torbi nosim i mobitel i ključeve i svašta nešto ovisno o potrebi.

Što vi nosite u torbi? Recite mi u komentarima jesam li ja jedina koja sa sobom nosi skoro pa i mini ljekarnu, rješenja za vremenske nepogode i sve i svašta haha. Sto računa i papirića ne moram spominjati, jel’ tako? 😀

Sviđaju li vam se ovakvi postovi? Imate li kakvih želja što bi htjele da pišem?

Ana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *