Remington Volume & Curl četka za sušenje i uvijanje kose

remington-cetkazakosu-notino

Jedan od razloga zašto uvijek prolongiram pranje kose jest – sušenje i oblikovanje kose. Sada konačno imam neku svoju rutinu pa sušenje ne traje dugo, a za to koristim Remington Volume & Curl četku za sušenje i uvijanje kose.


Remington rotirajuća četka za kosu dolazi sa četiri nastavka: nastavak za sušenje kose koji izgleda kao klasično sušilo za kosu + tri nastavka različitih veličina za uvijanje kose. Uređaj se jednostavno koristi i zapravo je jako praktičan. Inače sam za sušenje kose koristila klasični fen za kosu te četkom izvlačila pramenove kose što bi značilo da su mi obje ruke uvijek bile zauzete. Sa ovom četkom toga nema jer ona ujednom suši i oblikuje kosu.

Četka ima funkciju ionizacije koja čuva zdravlje kose te štiti kosu od vrućine i smanjuje statički elektricitet na kosi. Ima mogućnost podešavanja temperature te rotirajući kabel. Obožavam kako mi zagladi kosu i mlade vlasi koje su neposlušne, ali uz ovu četku čak i pristojno izgledaju. Kad stavim nastavak za oblikovanje kose u obliku četke, on jako dobro posuši dužinu kose, ali ipak moram sa fen nastavkom malo posušiti tjeme jer mi zna ostati vlažno.remington-notino

Sa ovom četkom je moguće i nakovrčati kosu, ali ja osobno nisam uspjela napraviti konkretne kovrče. Ipak mi treba malo više prakse, sve što sam uspjela napraviti jest lagano uviti vrhove da izgledaju punije. Što ju češće koristim, bolje mi ide tako da vjerujem da ću naučiti i raditi kovrče. Kosa mi je lijepo zaglađena nakon sušenja i nije napuhana kao što inače zna biti.

Što se tiče težine, puno je lakša od običnog fena za kosu i nije teška u ruci. Nastavci se lako zamijene, jedino budite pažljivi ako morate mijenjati nastavak usred korištenja – da se ne opečete. Nastavci se skidaju pritiskom na tipku, a cijeli postupak nije ni malo kompliciran i opisan je u uputama koje dobijete sa četkom.remington-cetkazakosu-notino


Meni je ova četka jako praktična za sušenje i oblikovanje kose, a vremenski sušenje traje približno isto kao i sušenje sa običnim fenom za kosu. Remington Volume & Curl četku možete pronaći na Notinu, a cijena je cca. 300 kn.

Koristite li nešto ovakvo za sušenje kose ili ipak više volite klasični fen?

Ana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *