[RECENZIJA] Catrice Glam & Doll False Lashes maskara

U posljednjih nekoliko mjeseci sam isprobala tri-četiri maskare i svaka od njih mi je imala neku manu. Jedna mi je bila super za gornje trepavice, ali za donje trepavice je imala preveliku četkicu. Druga mi je bila pak dobra za donje trepavice, a gornje je užasno sljepljivala. Spasio me Tester Box za ožujak u kojem je stigla ova maskara o kojoj ćete saznati nešto više u nastavku teksta.

Danas ćete čitati o Catrice Glam & Doll False Lashes maskari koja je definitivno pobijedila sve druge maskare koje posjedujem i osvojila moje simpatije.

Maskara ima zakrivljenu elastomera četkicu koja zahvaća svaku pojedinu trepavicu i prekriva ju crnom bojom u samo jednom nanošenju.

Jedna od gore spomenutih maskara mi je davala odličan volumen trepavicama, ali su bile totalno slijepljene i to mi se nikako nije sviđalo. To sam uspješno rješavala tako što bih uzela očišćenu četkicu od stare maskare koja mi je bila super i pročešljala trepavice kad je maskara još uvijek bila mokra. Nakon nekog vremena mi je to dojadilo, cijeli taj proces je predugo trajao i za to vrijeme sam mogla jednostavno staviti još i umjetne trepavice.

Kod ove maskare mi je odlično to što toliko lijepo razdvoji trepavice, čak mogu staviti i dva sloja maskare i neće se napraviti one ružne grudice i trepavice se neće slijepiti. Jako je pogodna i za donje trepavice pošto je uska i zaobljena.

Uživo izgleda i još bolje nego na slici, čak je uspjela malo podići moje čudne trepavice. 🙂

Iako se vidi da nosim maskaru, izgleda jako lijepo i prirodno. Ne volim onaj “spider” efekt, a kod ove maskare toga nema te joj je dovoljno samo nekoliko poteza da obuhvati svaku trepavicu. Moram spomenuti i da se lako skida s očiju pomoću micelarne otopine, ne iritira mi oči (inače su mi oči jako osjetljive na sve) i super izgleda u kombinaciji s umjetnim trepavicama.

Još jedan plus kod nje jest da s njom ne izgledam kao panda nakon šest-sedam sati nošenja. Ne preslikava mi se niti na gornji niti na donji kapak. Jako se dobro drži kroz dan za jednu maskaru koja nije vodootporna. Tek nakon tih šest-sedam sati nošenja se počinje trusiti, ali minimalno. Ako primjetim kakvu crnu točkicu od maskare, samo ju lagano uklonim maramicom i ne trebam ništa popravljati.

Nakon 6h nošenja i još moram dodati da je preživjela i rezanje ljutog luka pa je bilo malo plakanja u igri. 😀   P.S. U pitanju je fotka s blicom pa mi nemojte zamjeriti jer je bilo jako kasno kad sam to fotkala.

Kod ove maskare mi se sviđa i to što se lako nanosi kad ste u žurbi. Dok ja stavljam maskaru, događa se sljedeća situacija – nitko me ne smije ništa pitati, nema komunikacije ni pričanja i potpuna pozornost mi je na trepavicama. Praktički ne dišem uopće kad stavljam maskaru. Jesam jedina? 😀  Uz to sve, i dalje se nekako uspijem zamrljati, a nemam vremena popravljati (ili mi se ne da :P). Ova maskara je zato super jer ostavlja minimalnu štetu koja se ni ne vidi golim okom, osim ako se ne ne približite i zoomirate.

Jedino što bih voljela kod nje – da daje više dužine i volumena trepavicama. Maskara koju sam koristila prije ove (Maybelline The Falsies Push Up Drama) mi daje brutalan volumen i dužinu trepavicama, ali ih užasno sljepljuje i to mi se ne sviđa.

Maskara dolazi u pakiranju od 9,5 ml i morate ju potrošiti u roku 6 mjeseci od otvaranja. Cijena joj je 31,90 kn i može se naći u svim drogerijama.

Jeste li koristile ovu maskaru? Dojmovi? 🙂

Ana

4 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *