[RECENZIJA] Avon Mark Plump It ruž za usne – Cocoa Kisses

Sigurno ste primjetile da jako volim nude nijanse ruževa, a razlog tome je vrlo jednostavan. Lijepo izgledaju na svaku kombinaciju, djeluju elegantno i svaku trunku šminke podignu na drugu razinu i zaokruže cijeli look. Volim ruževe koje mogu nanijeti i napamet, bez gledanja i puno popravljanja – a danas ću vam pisati upravo o jednom takvom ružu.

Riječ je o Avon Mark Plump It ružu za usne u nijansi Cocoa Kisses kojeg koristim zadnjih mjesec dana. Budući da je Avon na tržište izbacio nove proizvode pod imenom mark, ja sam odlučila naručiti jedan ruž da vidim hoće li mi se svidjeti ili ne. Raspon nijansi je jako dobar, ima za svakog ponešto – od crvenih nijansi, nude nijansi pa do tamnijih vampy i nijansi boje vina.

–ŠTO AVON KAŽE O PROIZVODU?–

“Formula obogaćena retinolom, kolagenom i kofeinom za pune, glatke i čvrste usne. Kolagen čini usne punijima, retinol zaglađuje, a kofein učvršćuje.”

–ŠTO JA KAŽEM O PROIZVODU?–

Ambalaža mi je slatka u ovoj crno-bijeloj kombinaciji, poklopac se lako zatvara i otvara i nemam nikakvih primjedbi na njega. Ruž dolazi u količini od 3,6 g i trenutačno mu je cijena 34,50 kn.

Kod Avon ruževa me uvijek facinirao poseban miris. I ovaj ruž ima presavršen miris, rekla bih da je u pitanju neka kombinacija vanilije i karamele, ali nemojte me držati za riječ. Miris nije uopće prenapadan tako da vam neće smetati ako imate problema s time.

Ruž je kremast, mekan i ugodan na usnama. Čini mi se da u sebi sadrži jaaako sitne čestice shimmera, ali meni to uopće ne smeta kad su u pitanju kremasti ruževi.

Može se bez problema nadograditi, a na usnama ga uopće ne osjećate. Imala sam neke kremaste ruževe koji su mi bili preteški, osjećala sam da na usnama imam neku masnu masku, a kod ovog to nije slučaj.

Minimalno se preslikava kad nešto pijete i jednako odlazi s usana, ne izgleda flekavo ni neuredno. Ako dva-tri sata ništa nećete piti ni jesti, on će ostati na usnama bez problema. Lako ga možete skinuti s usana i uz pomoć obične maramice ili micelarne otopine.

[3H NAKON NANOŠENJA] Preživio je nescaffe i tri sata nošenja, malo mi se nakupio na sredini donje usne, ali to pripisujem stanju mojih usana (isušene usne nakon prehlade). Kad ništa ne pijem 3 sata nakon nanošenja, on i dalje ostane isti kao i kad sam ga nanijela.

[SNACK] U međuvremenu sam pojela jedan keks i ruž se nije ni pomaknuo.

[RUČAK] Nakon standardnog ručka većine ruža više nije bilo, ali je ostao stain koji je davao usnama malo boje.

Ruž sam nosila na tri načina: bez ikakve podloge, s malo labela u pozadini i zadnja kombinacija bila je s Essence liplinerom u nijansi 11 in the nude. Nije mu smetala olovka i lijepo se nanosio što znači da mu ne smetaju drugi proizvodi. Moram naglasiti da sam ruž koristila i na isušenim usnama (prehlada) i u dane kad nisam bila prehlađena i nije bilo problema s njim ni u vrijeme prehlade.

Što se tiče pigmentacije – pigmentacija je, po mom mišljenju, odlična. Ne znam kako se ponašaju druge nijanse iz ove linije ruževa, ali meni je potreban samo jedan sloj da prekrijem cijele usne. Vidjela sam u katalogu da postoje i puno tamnije nijanse od ove tako da ne znam bi li se tamnije nijanse ponašale isto.

–ZAKLJUČAK–

S obzirom da je riječ o kremastom ružu, on se jako dobro drži u kombinaciji sa hranom i pićem. Ako želite ruž koji nećete trebati popravljati i ako više volite mat ruževe – onda ovaj ruž nije za vas. Ako pak želite ruž koji ćete moći u hodu nanijeti na usne i ne smeta vam ako ćete ga kroz dan popravljati – tada bi vam se ovaj ruž mogao svidjeti. Sama nijansa Cocoa Kisses, prava nude nijansa, ima odličnu pigmentaciju i izuzetno je ugodna na usnama. Usne čini lagano punijima, ali ne previše. Sa ambalažom proizvoda nemam nikakvih problema i to je još jedan plus. Uz sve navedeno, na vama je da odlučite treba li vam ovaj ovaj ruž ili ne. 🙂

Jeste li već isprobale ovaj ruž? Koristite li uopće kremaste ruževe?

Ana

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *