Pixi Beauty Hydrating Milky Peel

pixibeauty-hydratingmilkypeel

Danas sa vama dijelim recenziju proizvoda koji će u roku od par minuta očistiti pore, ukloniti mrtve stanice kože bez ikakve iritacije. Riječ je o Pixi Beauty Hydrating Milky Peel piling kremi – u nastavku saznajte kako se koristi i koje su prednosti korištenja ovog proizvoda.


Pixi Beauty Hydrating Milky Peel je piling krema sa mikro česticama koje omogućavaju nježnu eksfoliaciju kože. Sadrži prirodnu celulozu koja je bogata vlagom, ona uklanja mrtve stanice kože i lagano posvijetljuje ten. Uz celulozu, sadrži i kokos koji njeguje kožu, probiotike koji štite i balansiraju kožu. Arganin pomaže u proizvodnji kolagena i elastina, a uz to je i dobar antioksidans.

Teksturom je dosta vodenast i potrebna je mala količina da bi prekrili cijelo lice. Nanosi se u tankom sloju na čistu kožu, izbjegavajući područje oko očiju. Na koži se drži 2-3 minute, a potom se nježno umasira u kožu i ispere sa kože. Svaki put kada koristim ovaj proizvod, koža mi je vidljivo čišća i mekanija naredni dan. Piling je dovoljno nježan da ne nadraži kožu, a opet dovoljno snažan da se vidi razlika.pixibeauty-skinpeel

Ovaj kemijski piling koji uklanja mrtve stanice kože, ima protuupalni učinak, ublažava akne i ujednačava ten. Nakon korištenja pod prstima mogu osjetiti kako mi je koža glađa i pore su mi očišćene. Jako mi je bitno da u rutini imam jedan proizvod koji će mi dobro očistiti pore bez ikakvih iritacija jer sam sklona začepljivanju pora i aknama.

Pošto je u pitanju kemijski piling sa aktivnim sastojcima, nakon korištenja nije potrebno nanositi druge aktivne sastojke. Moja večernja rutina njege kože je sasvim jednostavna nakon korištenja ovog proizvoda – nanesem hijaluronsku kiselinu, hidratantnu kremu i okooločnu kremu. Nema potrebe za dodatnim eksfoliacijskim proizvodima jer sam taj korak već odradila uz ovaj piling. Korištenje SPF kreme tijekom dana nakon upotrebe ovakvih proizvoda je obavezno.pixi-skintreats

Iako Pixi Beauty kaže da se ovaj proizvod može koristiti jednom dnevno ili po potrebi, preporučila bih korištenje jednom tjedno ili čak na mjesečnoj bazi ako nemate potrebe za korištenjem jednom tjedno. Prekomjerno korištenje aktivnih sastojaka može itekako ugroziti kožnu barijeru, isušiti kožu i uzrokovati upalu na koži. Radije postupno uvodite proizvode poput ovog, da vidite kako će koža reagirati na proizvod, a kasnije ćete i sami primjetiti ima li potrebe za pojačanjem ili smanjivanjem upotrebe.


-Da ili ne?-

Smatram da je ovo proizvod primjeren za početnike koji tek kreću sa upotrebom eksfoliacijskih proizvoda, a napredniji korisnici aktivnih sastojaka možda neće biti impresionirani sa ovim proizvodom. Osobno sam negdje između između ove dvije kategorije i stvarno nemam nijednu zamjerku za ovaj proizvod.

Cjenovno je malo skuplji, 200-tinjak kuna za 80 ml proizvoda, ali ovo pakiranje će trajati cijelu vječnost. Koristim ga posljednja tri mjeseca jednom tjedno i tek sam potrošila skoro polovicu pakiranja. Rok trajanja proizvoda je 12 mjeseci od otvaranja, vjerujem da ću ga do tada svakako potrošiti haha.pixibeauty-milkypeel

Jeste li isprobali? Koji je vaš najdraži kemijski piling?

Ana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *