Missha All Around Waterproof Safe Sun Block SPF 50

missha-sunblock

Danas je na redu recenzija jednog korejskog proizvoda, a u pitanju je Missha SPF krema za zaštitnim faktorom 50+. Koristim je posljednja dva mjeseca, već sam je skoro i potrošila, sad sam konačno skupila sve dojmove i odlučila napisati recenziju.


Missha All Around Safe Block SPF50+/PA++++ je zaštitna krema sa mineralnim filterima koji štite od štetnih UVA i UVB zraka tako što ih odbijaju od kože. Sadrži silikone koji zaglađuju kožu te nakon nanošenja ten izgleda ujednačeniji i blistaviji. Krema je vodootporna te jako hidratantna zaštitna krema koja ne naglašava suhe dijelove. Jako je gusta, ali se sa lakoćom stopi sa kožom.

Pri nanošenju, krema ostavlja malo bijelog filma na koži, stoga je potrebno dobro umasirati u kožu kako bi se stopila sa kožom. Krema nije matirajuća već ostavlja sjaj na koži, ali ne ostavlja kožu masnom. Ipak, ova kombinacija nije dugotrajna i ukoliko nosite puder ili šminku, a imate nešto masniju kožu, brzo ćete zasjajiti. Ne uvlači mi se u pore i nije mi uzrokovala prištiće, što je odlično.

Ostavlja pomalo ljepljiv trag na koži pa zbog toga imam osjećaj da se svaka trunka nečistoće ili prašine prima na moju kožu. Koža je zaglađena i mekana, ali pod prstima mi zapinje taj ljepljiv osjećaj. Koža mi se zasjaji dosta brzo, ali ne izgleda masno, iako bih više voljela da pruža matirajući efekt. S druge strane, čini jako dobru podlogu za šminku jer se puder odlično prima na ovakvu “ljepljivu” podlogu.

Teksturom je vrlo bogata i gusta te možda neće odgovarati nekome sa masnijom kožom. Bila bi pun pogodak za osobe sa suhom kožom jer je jako hidratantna i ne naglašava suhe dijelove. Ja je najčešće nosim kad sam kod kuće ili kad ne nosim šminku jer mi tada najljepše izgleda na koži i ne smeta mi što ću se zasjajiti tijekom dana.missha-allaround

Ukoliko planiram nositi šminku, posežem za matirajućom SPF kremom koja će regulirati izlučivanje sebuma u ljetnim danima. Kad god bih stavila ovu kremu i puder, imala sam osjećaj da će mi sve skliznuti sa kože, iako na licu šminka jako dobro izgleda. Pri korištenju ovakve guste SPF kreme, svakako na kraju dana moram napraviti dvostruko čišćenje lica jer krema jako prianja na kožu i obični čistač ju neće skinuti sa kože.

Još jedna napomena, primjetila sam se da krema preslikava na tamnu odjeću, što mi je dosta velik minus. Iako ona zagladi kožu i ujednači ten, svejedno su mi pore vidljive i čak bih rekla da mi naglašava pore zbog sjaja koji ostavlja na koži.


-Da ili ne?-

Kad se sve skupa zbroji, Missha All Around Safe Block SPF50+/PA++++ zaštitna krema bi bila najpogodnija za suhu kožu i za one koji žele taj glass skin look. Za moju mješovitu kožu je to ipak previše sjaja na kraju dana jer imam osjećaj da će mi se sve otopiti sa lica za tren.

Kremu možete pronaći na stranicama: Yesstyle, Jolse ili na službenoj Missha stranici. Cijene variraju od $12 do $16, a uvijek se može uloviti i neka akcija.

Jeste li već isprobali koju Missha SPF kremu?

Ana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *