Paula’s Choice Hydrating Gel-to-Cream gel za umivanje lica

paulaschoice

Gel za lice koji ne isušuje, a lijepo očisti kožu? Stvarno postoji i danas vam pišem o jednom takvom proizvodu. Čišćenje kože je jako bitan korak u održavanju zdravlja kože, a pri samom čišćenju kože bitno je koristiti i proizvode koji ne isušuju i ne dehidriraju kožu.


Nakon što me oduševio Paula’s Choice Resist Anti-Aging Perfectly Balanced Foaming Cleanser, morala sam isprobati i ovaj Hydrating Gel-to-Cream cleanser iz Defense linije. Lijepo se zapjeni, ne peče za oči i odlično otopi sebum.

Najčešće ga koristim u DC metodi čišćenja kože, a odličan mi je i kao jutarnji cleanser, namijenjen je za sve tipove koža. Super očisti kožu, a opet nemam osjećaj da koži isiše sav život haha. Koža ne zateže nakon čišćenja, zdravi sjaj je i dalje prisutan, ne izgleda dehidrirano.

paulaschoice


Moram i pohvaliti ambalažu, savršeno je čvrsta! Gel sam nosila sa sobom na more, ništa se nije prolijalo. Nema klasičnu pumpicu i čep već klik-klak patent pa da se ne iznenadite, meni je trebalo par minuta da skužim kako se otvara. 🤣

Sve u svemu, PC Hydrating Gel-to-Cream gel mi je pun pogodak. Možete ga naći na Superskinu i trenutno je na akciji. 🥳

Jeste isprobali možda? Koji je vaš najdraži gel za čišćenje kože?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *