Bioderma Cicabio Arnica

biodermacicabio-krema

Cicabio Arnica namijenjena je za tretiranje modrica, oteklina i hematoma, djeluje kao analgetik i ima protuupalna svojstva. Još jedan pogodak iz Bioderma Cicabio linije!


Što je to čarobno u Cicabio Arnica kremi? ➡️ ekstrakt arnike, Antalgicine patent, apigenin i cink. Ova kombinacija smanjuje osjećaj neugode i iritacije na koži, a koža se vrlo brzo oporavi nakon ozljede.

Mogu potvrditi da krema zaista radi sve gore navedeno. Osoba sam koja uvijek ima neke misteriozne modrice po tijelu i treba im puno vremena da nestanu. Arnica ih ublaži kroz par dana, ali stvarno je potrebno biti redovit u nanošenju.biodermacicabio-arnica

Pomogla mi je i kad sam bila prehlađena pa mi je cijeli nos bio naotečen, oteklina je splasla za 2-3 dana. Plus, dosta je umirila to područje gdje je koža bila sva iziritirana i bolna. Nakon što sam svakodnevno tjedan dana stavljala kremu na područje nosa, koža se toliko oporavila da uopće nije bilo naznake da sam bila bolesna.

Teksturom je vrlo slična kao Cicabio krema – kremaste teksture, ali se lako razmazuje. Brzo se upije u kožu i ne ostavlja osjećaj težine, nema mirisa. Može se koristiti i na licu i na tijelu.


Jeste li isprobali i kakva su vaša iskustva sa ovom kremom? 😊

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *