L’Oreal, Labellino i The Balm proizvodi – Notino

thebalm-highlighter-loreal-infalliblepuder-labellino-loreal-colorrichelak

U jednom od prethodnih članaka najavila sam recenzije proizvoda sa Notina i sada vam donosim četiri nova proizvoda. Jedan puder, lak za nokte, highlighter i balzam za usne. Proizvode sam testirala posljednjih nekoliko tjedana, a sada su na redu moji konačni dojmovi o njima.

Iako sam proizvode dobila u suradnji sa Notinom, ovo su moji iskreni dojmovi o njima. Paket je došao u roku od par dana od narudžbe, a proizvodi odlično zaštićeni u kutiji sa mjehurićima. Ništa se nije uprljalo ili potrgalo, a svaki proizvod došao je u izvanrednom stanju. Moje dojmove o proizvodima – saznajte u nastavku.


-L’Oréal Paris Color Riche lak, nijansa 114 Nude Demoiselle-

Ako lakiram nokte, lakiram ih nekom svijetlijom nijansom jer sam nespretna i sve tamnije nijanse kod mene ne izgledaju dobro haha. Ova mliječno roza nijansa me privukla na prvi pogled i uopće nisam pogriješila pri odabiru. Potrebna su dva sloja za potpuno prekrivanje i lak mi je trajao pet dana bez ikakvog otpadanja.

Moram reći da je ovo prvi lak za nokte koji miriši nakon što se nalakira. Ne znam jesam li to umislila, ali ja stvarno osjećam neki puderasti miris haha. Primjetila sam da mi nokti nisu isušeni nakon skidanja laka i ne listaju se. Trenutna cijena ovog laka na Notinu je 33,39 kn, a dobijete količinu od 13,5 ml.


-L’Oréal Paris Infallible, 24H Fresh Wear, nijansa 110 Rose Vanilla-

U zadnje vrijeme na licu nemam većih nepravilnosti i htjela sam neki laganiji puder za svaki dan koji se može nadograditi po potrebi. Odabrala sam si nijansu koja mi je malo pretamna, ali na neku foru se stopi sa mojim tonom kože i izgleda odlično. Bit će savršena kad još malo potamnim. Puder se tako lijepo stopi sa kožom, ujednači ten i prekrije nedostatke. Nakon što se nanese, brzo se osuši i ne preslikava se.

Najviše sam ga nosila 8-10 sati, lice mi se malo zamastilo, ali nije izgledalo kao da imam masku već prirodni sjaj. Nanosila sam ga i sa kistom i sa spužvicom, a rezultat je isti kao i sa svim puderima. Sa kistom dobijete jače prekrivanje, a sa spužvicom dobijete prirodniji izgled. Ne vidim razliku prilikom korištenja primera ispod pudera, čini mi se da mu je dugotrajnost ista i sa primerom i bez njega.

Odlično se slaže sa ostalim proizvodima i nisam naišla na neki problem pri nanošenju. Ne ističe mi suhe dijelove oko nosa ili ustiju što je i za očekivati pošto bi puder trebao odgovarati svim tipovima kože. Trenutna cijena na Notinu je 83,93 kn, a dobijete standardnu količinu od 30 ml.

loreal-infalliblepuder


-theBalm Marry – Dew Manizer-

Kako mi se koža prirodno brzo zamasti, uvijek sam izbjegavala highlightere u bilo kakvom obliku. U zadnje vrijeme mi koža više nije toliko masna i konačno si mogu priuštiti probati neki highlighter, a da ne izgledam kao disko kugla. Ovo je the Balm tekući highlighter i jednostavno ne znam kako da opišem ovu ljepotu. Daje takav lijep i prirodan sjaj, a može se koristiti i na čistoj koži. Sjaj ne izblijedi nakon određenog vremena i ne mijenja se uopće, izgleda kao da je upravo nanešen na kožu.

Odlično se ponaša u kombinaciji s ostalim proizvodima, a mislim da će mi dugo trajati jer mu je pigmentacija visoka i treba ga vrlo malo. Treba se brzo ublendati jer mi se čini da se jako brzo suši i mogu ostati fleke ako se dobro ne izblenda. Može se nanositi na obraze, ispod obrve, u unutarnji kut oka te čak i na kapke umjesto sjenila. Vrlo povoljnu cijenu od 54,90 kn možete pronaći na Notinu, a količina proizvoda je 5,5 ml.


-Labellino Rapsberry & Red Apple-

Jako volim balzame za usne i to je proizvod koji najviše trošim. Većinom su mi svi balzami isti pa sam htjela probati i Labellino kojeg svi hvale. Prelijepo miriši po jabuci i malini, tako me podsjeća na neki sladoled haha. Ostavlja mi malo boje na usnama, više se ponaša kao neko obojeno sjajilo.

Fino hidratizira usne, ali mi smeta što mi ostavlja bijeli trag na sredini usana. Nekad mi je sredina usana malo isušena i čini mi se da se baš hvata na to isušeno područje. To mu je jedina mana, a nije tako strašno jer većinom nanosim balzam ispod ruža pa se to ni ne vidi. Na Notinu je cijena od 32,90 kn, a količina je 7g.labellino-malinajabuka


-Da ili ne?-

Sve u svemu, nisam ostala razočarana ni sa jednim proizvodom. Kako mi se stanje kože promijenilo, više nije toliko masna, konačno sam mogla malo više eksperimentirati. Odabrala sam si proizvode koji će mi trebati sada u ovom toplijem razdoblju i nisam pogriješila. Kombinacija spomenutih proizvoda na meni izgleda odlično i već vidim da ću često posezati za njima.

thebalm-loreal-swatch
Redoslijed s lijeva na desno: Labellino, izblendani the Balm, neizblendani the Balm, L’Oreal puder

Toplo preporučam kupnju ukoliko ste u potrazi za novim proizvodima. Nadam se da vam se svidjela ova grupna recenzija i ukoliko ste koristili ove proizvode, pišite mi dojmove. 🙂

Ana

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *