FOREO BEAR Microcurrent uređaj

foreo-bear-microcurrent

Švedski brend FOREO poznat je po svom inovativnom pristupu njege kože te po spajanju tehnologije i skincare-a uz pomoć beauty uređaja i efektnih tretmana uljepšavanja kože kod kuće. Do sada sam vam predstavila već dva FOREO uređaja: LUNA mini 3 uređaj za čišćenje i UFO 2 pametnu masku, a sada sam za vas testirala FOREO BEAR microcurrent anti-age uređaj.


ŠTO JE FOREO BEAR MICROCURRENT UREĐAJ?

FOREO BEAR microcurrent uređaj je koji uz t-sonične pulsacije provodi mikrostruju na koži te tonira svih 65+ mišića na licu i vratu. Kao neki fitness uređaj za vježbanje mišića lica, možemo to i tako nazvati. Rezultat konsistentnog korištenja ovog inovativnog uređaja je zaglađena i čvršća koža uz vidljive konture lica i ljepšu kožu.

Uređaj je siguran za korištenje kod kuće jer sadrži jedinstven Anti-Shock System koji eliminira svaku šansu pretjeranog izlaganja mikrostruji. Ovaj sistem skenira kožu i automatski prilagođava intenzitet struje optimalne za ugodno i sigurno korištenje. Bear podržava i upotrebu pet različitih intenziteta mikrostruje tako da se kompletno može prilagoditi potrebama svačije kože.foreo-bear-microcurrent

Kao i svaki FOREO uređaj, prije prvog korištenja, potrebno ga je registrirati preko FOREO For You aplikacije gdje se jednostavno može upravljati uređajem. Tamo možete pronaći i rutine za korištenje uređaja, kao i savjete za uporabu, a nakon toga uređaj možete koristiti i bez aplikacije. Upalite uređaj jednim pritiskom na tipku, a svakim sljedećim pritiskom mijenjate intenzitet mikrostruje. Za isključivanje t-soničnih pulsacija jednostavno dva puta uzastopno pritisnite tipku, a za potpuno isključivanje uređaja pritisnite tipku na tri sekunde.

Ergonomičan švedski dizajn prilagođen je konturama lica, a silikon spriječava da uređaj sklizne iz ruke. Jedno punjenje uređaja dostatno je za do 90 korištenja. Ukoliko morate napuniti uređaj, u procesu je punjenja sve dok svijetlo ne prestane treperiti.


KAKO SE KORISTI?

Na očišćenu kožu i suhu kožu se nanosi proizvod na bazi vode te se preko aplikacije podese postavke koje želite koristiti. Uređajem se jednostavno upravlja preko aplikacije i preporučam da ga koristite u kombinaciji sa aplikacijom jer imate više kontrole. Bitno je napomenuti da se ne koriste proizvodi na bazi ulja jer ulje ne provodi struju i moglo bi vas peckati. Nikada nemojte koristiti Bear bez nanošenja konduktivnog proizvoda.

foreo-bear-smartdevice

FOREO Bear je jako pametan uređaj pa će sam prepoznati ukoliko je određena jačina struje previše za vaš tip kože i tretman možete zaustaviti ili smanjiti jačinu. Da bi uređaj provodio struju, mora stalno biti prislonjen na kožu te ne smije izazivati nelagodu na koži. Uređajem klizite po kožu, laganim pritiskom prema gore.

Preporučam postupno uvođenje jačine i dužine tretmana, kad se koža navikne i postane otpornija, kasnije lako možete pojačavati jačinu.


MOJE ISKUSTVO

FOREO Bear microcurrent uređaj za zatezanje kože koristim posljednjih mjesec i pol dana. Primjećujem čvršću i bolje zategnutu kožu, a proizvodi se bolje upijaju u kožu. Koža je zaglađenija i kao da je dobila mali face lifting. Nisam naotečena u licu kao inače i izgledam “mršavije” u licu, a zapravo nijedan kilogram nisam izgubila. Uređaj sam koristila svaku večer ili svaku drugu večer u trajanju od 2 min, a za početak sam koristila niži intenzitet struje – konkretno jačinu 7. Najbolje od svega mi je što tretman mogu odraditi kod kuće i to za par minuta, a efekt je i više nego dobar.

Uz FOREO BEAR sam koristila i njihov Serum Serum Serum sa hijaluronskom kiselinom koja hidratizira kožu i skvalanom koji spriječava transepidermalni gubitak vlage te zaglađuje kožu. Micro-capsule sistem omogućava prodiranje sastojaka dublje u kožu gdje najbolje mogu njegovati kožu. Serum nema nikakvog mirisa i zaista sam uživala u korištenju. Dizajniran je za korištenje uz BEAR uređaj, ali možete koristiti i bilo koji drugi hijaluronski serum za provođenje struje.foreo-serumserumserum-recenzija

Za konkretnije rezultate potrebno je i nekoliko mjeseci uzastopnog korištenja. Nije dovoljan jedan tretman u dva tjedna, dosljednost je ključ ako želite vidjeti rezultate. Stavljam svoje before and after fotke, mislim da se može vidjeti da je koža zategnutija i zaglađenija. Konture na obrazima su izraženije, a koža na području čeljusti je također više zategnuta.

foreo-bear-recenzija
Na lijevoj slici možete vidjeti da su mi obrazi puniji i ne vidi se kontura lica, a na desnoj slici je kontura vidljiva i koža izgleda zategnutije.
foreobear-microcurrent
Na lijevoj slici možete vidjeti da je koža opuštenija, a na desnoj je više tonirana i zategnutija.

DA ILI NE?

Ušla sam u 27. godinu i polako vidim da se sitne borice javljaju i htjela bih to zaustaviti što je više moguće. Bolje spriječiti nego liječiti, zar ne? Zato mi je FOREO BEAR super praktičan uređaj za kućnu upotrebu i održavanje mladenačkog izgleda kože. Ako volite beauty gadgete, definitivno preporučam da isprobate. Veliki BEAR je na skupljoj strani, ali postoji i BEAR mini koji je povoljniji. Jedina razlika je što BEAR mini ima tri jačine intenziteta mikrostruje i manji je veličinom.

Ako se odlučite za kupnju, FOREO uvijek ima akcije na stranici koje vrijedi popratiti i uštediti koju kunu. Smatram da je BEAR jako dobra kućna alternativa kozmetičkim anti-age tretmanima koji su najčešće i puno skuplji od ovog uređaja. Ovdje BEAR ima prednost jer kod kuće možete napraviti svoj tretman kad god poželite pa makar i u subotu navečer poslije posla ili kad god vam vremenski odgovara. 🙂

Pišite mi svoja iskustva sa FOREO BEAR Microcurrent uređajem! 🙂

Ana

4 komentara

  1. Odlicna recenzija. Konkretna i iskrena. Nisam probala Bear ali imam Lunu mini 3 i UFO i super su mi. Redovno ih koristim i prezadovoljna sam.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *