Chloé Nomade Eau de Parfum

ljetniparfem-notino

Nikad dosta parfema, zar ne? Jedan od novijih parfema u mojoj kolekciji je Chloé Nomade parfemska voda, prekrasan cvjetni chypre miris prigodan za svakodnevno nošenje.


Chloé Nomade parfemska voda (edp) prava je mirisna poslastica, a u nastavku vas očekuje nekoliko riječi o ovom parfemu koji me osvojio ovog ljeta. Jedna pumpica parfema je toliko dugotrajna na koži, odjeća i koža miriše cijeli dan, a miris ostaje na tijelu i preko 12 sati. Miris ne ispari sa kože te ga znam osjetiti čak još i drugi dan na odjeći koju sam nosila prethodni dan.

Chloé Nomade je slatkast i puderast miris koji odmah po nanošenju miriše dosta jako, čak bih rekla muževno i orašasto. Kroz pola sata ili duže, miris se razvije u puderast ton koji je stvarno prekrasan i ženstven. Meni ovaj parfem odiše elegancijom i klasikom, a ta dva pojma nikad neće izaći iz mode.chloe-parfem-notino

U glavnim notama parfema nalazi se šljiva mirabel koja daje intenzivnu i opojnu notu, baza je hrastova mahovina koja odiše senzualnošću i uravnotežuje nježnu aromatičnost između slatkastih nota. Srce parfema je frezija koja cijelu priču zaokružuje sa svojim ženstvenim i zavodljivim notama.

Zamislite snažnu i neovisnu ženu koja je ustrajna da ostvari sve svoje snove i ruši sve prepreke koje joj prepriječe put. To bi bio slikovit opis ovog ženstvenog parfema. Pravi je ljetni parfem, a mislim da će odlično zamirisati i za hladnijih dana. Uživam u ovakvim puderastim mirisima, a pun pogodak je što miris ostaje prisutan dugo nakon nanošenja.

chloe-notino

chloe-nomade-parfem-notino

Chloé Nomade parfemska voda dolazi u različitoj militraži, a moj primjerak sa slike ima 30 ml i cijena mu je 304, 90 kn. Postoji još jedna verzija ovog parfema sa drugačijim notama, a oba parfema možete ga pronaći na Notinu. Na Notinu također postoji opcija graviranja teksta na parfeme za 44 kn, što može biti odličan personalizirani poklon.

Koji je vaš najdraži ljetni parfem? Volite li više cvjetne ili citrusne mirise?

Ana

 

 

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *