Afrodita Professional Pure Skin Solution fluid za sužavanje pora

afroditaprosessional

Fluid za sužavanje i čišćenje pora iz Afrodita Professional linije koristim nekih mjesec i pol te baš odgovara mojoj mješovitoj koži sklonoj aknama. Sadrži salicilnu kiselinu, ekstrakt lijeske i amazonski kompleks biljki, a sve skupa smanjuje prekomjerno izlučivanje sebuma i lagano matira kožu.


Salicilna kiselina uklanja mrtve stanice kože, ima protuupalno djelovanje i učinkovito se bori sa miteserima. Ekstrakt lijeske je umirujući astringent koji vizualno smanjuje pore, također ima antibakterijsko djelovanje pa je vrlo uspješan u liječenju akni i prištića. Uz to, sadrži i niacinamide koji također regulira izlučivanje sebuma i posvijetljuje mrlje od prištića.

Afrodita Professional Pure Skin Solution fluid za sužavanje i čišćenje pora dolazi u gel formuli, ali pod prstima se osjeća nešto masnija i gušća tekstura koja odlično pruža hidrataciju koži. Lagan je i ne masti kožu, pore izgledaju čisto i to je mi je vrlo bitno. Nije mi začepio pore, već ih uz pomoć salicilne kiseline održava čistima. Fluid je lagan na koži, ne zateže me i uopće ga ne osjetim na koži. Ima lagani zelenkasti miris koji brzo ishlapi i nije prenapadan.afroditaprofessional-pureskinsolution

Koristim ga na licu i na prsima, umanjuje mi crvenilo od prištića i ubrza zacijeljivanje postojećih prištića. Mojoj mješovitoj koži sklonoj aknama odlično prija ova tekstura i formula, ne zamasti kožu i šminka lijepo sjedne na ovakvu podlogu. Nije mi isušio kožu, u početku sam ga koristila svaka 2-3 dana, a kasnije pojačala korištenje dok sam vidjela koliko mi dobro odgovara.

Odmah se upije u kožu i nakon fluida bez problema mogu nanijeti spf ukoliko ga nanosim ujutro. Nema trušenja sa kože, nema osjećaja težine na koži niti zatezanja. Najčešće ga volim koristiti navečer jer se ujutro ne probudim masne kože već imam samo zdravi sjaj na licu. Nanosim ga samostalno i pruža mi dovoljno hidratacije, nakon njega ne nanosim ništa više.afroditaprofessional-fluid


Sve u svemu, ovaj fluid me ugodno iznenadio. Savršen mi je za ovo ljetno vrijeme kad moram držati izlučivanje masnoće pod kontrolom, inače mi se lako začepe pore i pojave se prištići. Posebno mi se sviđa što matira kožu, ali koža i dalje izgleda zdravo. Vjerujem da bi odgovarao i masnoj koži, dok bi suhoj koži možda bio prejak zbog mogućnosti isušivanja kože.

Za kraj jedna bitna informacija, Afrodita Professional proizvodi mogu se kupiti samo u Afrodita webshopu i u Afrodita Shop & Beauty Centrima u Zagrebu – Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center Iblerov Trg 10.

Jeste li isprobali što iz Afrodita Professional linije? 🙂

Ana

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *