Trenutni beauty favoriti

Osim proizvoda koje sam već spominjala na blogu i na Instagramu, često koristim i neke druge proizvode o kojima još nisam imala prilike pisati. Većinom su u pitanju proizvodi koji mi odgovaraju sada još dok je hladno, a nisam sigurna kako će mi odgovarati u proljeće ili ljeto.


-BALEA NEVENOVA MAST, 250 ml-

Odlična mast za suhu i ispucanu kožu, najčešće je koristim za njegu stopala. Jako je masna i teže se razmazuje zbog toga, ali stvarno me spasila ove zime. Ponekad ju znam staviti i na ruke ako su mi baš jako suhe te na ostala isušena područja kao što su laktovi i koljena. Ne znam hoću li ovaj proizvod koristiti i ljeti jer tada ne mogu smisliti ništa masno, ali tijekom hladnih dana radi posao kako treba. Ima baš intenzivan miris, u početku mi je smetao, ali sada sam se već navikla.

 


-THE ORDINARY, 100% PLANT-DERIVED SQUALANE, 30 ml-

Svaka čast onome tko je izmislio ovaj proizvod. Skvalan koristim cijelu zimu i koža mi je izuzetno mekana i nahranjena zbog njega. Zadnjih nekoliko dana sam bila jako prehlađena i cijela koža na nosu mi je ispucala od korištenja maramica (znate već kako to ide). Ova čudesni proizvod bio je jedini proizvod koji me nije pekao i iritirao već nadraženo područje. Pisala sam već o njemu, više možete pročitati ovdje.

-ORIFLAME LOVE NATURE FACE COLD CREAM, 50 ml-

Krema za lice sa pčelinjim voskom i bademovim uljem, pruža odličnu hidrataciju i njegu. Kako imam dosta masnu kožu, inače biram kreme na bazi vode ili hijaluronske kiseline. Ovo mi je jedna od boljih krema koje sam probala u zadnje vrijeme, a da nije na bazi vode. Ne masti mi lice već mu zbilja daje hidrataciju, a ne dodatnu masnoću. Blago miriši po medu i meni je to super jer volim med.


-NIVEA HAIRMILK NATURAL SHINE REGENERATOR, 150 ml-

Regenerator u spreju, omogućava mi lakše raščešljavanje kose nakon pranja i kosa mi je sjajnija nakon upotrebe. Zanimljiva je činjenica da sam ovaj regenerator dobila prošle godine za rođendan u kolovozu i tada mi nije nikako odgovarao. Bio mi je premastan i kosa mi je bila sljepljena od njega. Odlučila sam mu dati još jednu šansu i sada preko zime mi je stvarno dobar. Ima blag i puderast miris koji dosta dugo ostaje u kosi.

-LIDL CIEN PROFESSIONAL KERATIN SHAMPOO, 250 ml-

Ovaj šampon ima odličan omjer cijene i kvalitete. Za nekih 15 kn dobijete šampon nakon kojeg vam kosa izgleda kao iz frizerskog salona. Kosa je zaista ravnija i ljepše izgleda nakon upotrebe ovog šampona iz Lidla. Moje vlasište je koliko-toliko normalno, sada je više suho, ali ću vidjeti kako će se šampon ponašati za toplijeg vremena kad mi vlasište ne bude toliko suho. Masnije je teksture pa možda ne bi dobro sjeo nekome tko ima problema s masnim vlasištem. Ima neki blagi i slatkasti miris koji dugo ostaje u kosi.


To bi bilo sve za sad, svi proizvodi koji su mi olakšali ovu zimu. Ako imate kakvih pitanja vezana za proizvode, slobodno me pitajte. Ukoliko ste koristili neki od ovih proizvoda, podijelite iskustvo. Nemam toliko šminke i kozmetike da bi mogla pokazati favorite svaki mjesec, a i nekako više volim dok ja to isprobam kako treba pa onda mogu u kratkim crtama reći ono najbitnije i biti sigurna u svoje riječi.

Mislim da ću od sada raditi favorite po godišnjim dobima, osim ako se nešto posebno dobro ne pojavi na tržištu. Slažete li se? 🙂

Ana

 

 

2 komentara

  1. Sviđa mi se ovakav tip posta. Zimi muku mučim sa svojom mješovitom kožom koja poludi od dehidriranosti, a i dalje se masti. Čini mi se da bi mogla isprobati neki od tvojih favorita! 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *