Asos šminka – da ili ne?

asos-design-makeup

Prije manje od dvije godine Asos je pokrenuo vlastitu liniju šminke. To je razlog zašto na internetu ne možete pronaći mnogo recenzija Asos proizvoda te sam zato odlučila naručiti par komada i testirati. Pronašla sam rumenilo i dva mat tekuća ruža na sniženju te potvrdila narudžbu. Paket mi je došao za tri dana i dajem im veliku pohvalu za brzu dostavu.


-ASOS DESIGN Makeup Blush-

Acceptance 3.97£

Neko vrijeme sam bila u potrazi za pravim ružičastim rumenilom, a ovo me oduševilo čim sam ga vidjela na stranici. Rumenilo daje mat finiš, ali ne izgleda previše praškasto već daje neku zdravu završnicu. Pigmentacija je jako dobra i lako se blenda, stvarno je odlično za blendanje. Može se nadograditi i ako prvo krenete sa malom količinom rumenila i postupno nadograđujete, ispadne jako lijepo.

Ono što je najbitnije za spomenuti, boja ne izblijedi nakon par sati već ostane onakva kakva je bila pri nanošenju. Pakiranje je vrlo kompaktno i čvrsto, uz rumenilo dobijete i ogledalo koje će vas poslužiti ako ste na putu. Dobijete količinu od 9 grama koju nećete tako brzo potrošiti. Rumenilo sam koristila nekoliko puta i doslovno izgleda nekorišteno, kao da nisam ni dodirnula površinu.


-ASOS DESIGN Makeup Matte Liquid Lipstick- 

Overqualified 3.25£

U pitanju je jedna prljavo roza nude nijansa koja je odlična za svakodnevnu upotrebu. Aplikator ravnomjerno i precizno nanosi proizvod i jedan sloj je dovoljan za prekriti cijele usne. Ne postane praškast i flekav nakon nekoliko sati, a puna pigmentacija je još uvijek prisutna. Ruž se dobro drži  nakon jela i pića, možda malo nestane sa sredine usana, ali ništa strašno. Ugodan je na usnama i ne isušuje mi usne. O pakiranju nemam što posebno za naglasiti, tubica i aplikator su isti kao i kod većine tekućih ruževa.

Overqualified: prvi ruž, Observant: drugi ruž

-ASOS DESIGN Makeup Matte Liquid Lipstick-

Observant 3.25£

Ovo je dosta hladna nude nijansa, ima neki sivo-smeđi podton. Također se ravnomjerno i precizno nanosi i jedan sloj je dovoljan za prekriti cijele usne. Nisam navikla na ovako hladne nijanse, ali čak ne izgleda toliko loše na meni iako sam svijetle puti. Kako je u pitanju ovako svijetla nijansa, nakon jela i pića krenu problemi. Doslovno sam imala “pukotine” na usnama, moja prirodna boja usana je izbijala van i tada sam već izgledala bolesno sa tom nijansom. Čini mi se da možda čak malo i isušuje usne. Nakon nekoliko sati počne izgledati kao kreda i to mi se nimalo ne sviđa.


-Kupiti ili ne?-

Preporučila bih kupnju Asos Design rumenila Acceptance i tekućeg ruža Overqualified. Ne znam zašto se druga nijansa ruža toliko razlikuje od prve, a u pitanju su iste formule. Nijansu Observant možete uzeti u obzir jedino ako nećete ništa jesti ni piti nakon nanošenja i ako vam se baš ta nijansa toliko sviđa.

Ova ružičasta nijansa ruža i rumenila mi je odlična i već vidim da ću ih često nositi, ali svijetliji ruž je loš, po mom mišljenju. Možda mu dam još koju šansu, tek toliko da ga nisam bezveze kupila. Također, ne mogu reći koja je točna cijena ovih proizvoda jer su sada na stranici neke druge cijene i popusti pa sam napisala koliko sam ja platila pri narudžbi.

Javite ako se odlučite na kupnju i podijelite iskustva ako možda već imate koji komad Asos šminke!

Ana

2 komentara

    1. Asos ime sjedište u UK, a što se uvozi iz jedne države članice EU u drugu državu članicu, ne naplaćuje se carina. Podržavaju plaćanje PayPalom. 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *