Makeup Revolution Conceal And Define Concealer

Trenutačno sam u fazi isprobavanja novih proizvoda kako bih eventualno našla neke nove favorite o kojima bih mogla pisati. Dosadilo mi je stalno koristiti isti korektor o kojem stalno trubim pa sam odlučila uvesti nešto novo u svoju rutinu.


-MOJE MIŠLJENJE O KOREKTORU-

Naručila sam Makeup Revolution Conceal And Define Concealer korektor u nijansi C3 sa stranice beautybay.com. Ovo je dosta svijetla nijansa sa hladnim podtonom, a sama nijansa izgleda roskasto na swatchu. Nijansa mi odgovara, nije mi presvijetla, baš onakva kakvu trebam i volim nositi. Osim na područje oko očiju, nanosila sam korektor i na cijelo lice te mogu reći da ima sasvim solidno prekrivanje. Nijansa mi je idealna za sakrivanje podočnjaka, ali za lice je ipak malo presvijetla.

Korektor je poprilično guste teksture, gušći od Catrice tekuće kamuflaže. Dok sam ga počela blendati dogodio se raspad sistema. Koristila sam i spužvicu i kist i nikako nisam mogla lijepo izblendati korektor bez da se ne pomiče s mjesta. Sa spužvicom se malo lakše blenda i nije toliko suh, ali ga je skoro pa nemoguće lijepo izblendati. Sa kistom je još gore jer ostanu crte od kista, ali je ipak prekrivanje nešto veće jer kist ne upije toliko proizvoda kao spužvica.

Oke, mislila sam da je to sigurno zato jer mi je lice isušeno od prehlade i da će biti bolje ako mu dam još koju šansu za dan-dva. Stavit ću malo ulja na lice, bolje hidratizirati kožu i biti opet spremna testirati odličan novi korektor. Svima je dobar, pa kako bi onda meni mogao biti loš? E pa prevarila sam se. Tri tjedna sam ga testirala i toliko dugo se nisam mogla dogovoriti sama sa sobom što mislim o ovom korektoru.

Ovaj korektor mi ističe bore koje NEMAM. Nedavno sam bila na analizi kože i API uređaj je pokazao da nemam bore. Uvlači se u suhe dijelove kože odmah i baš ih ističe. To se možda iz daljine ne vidi, ali to bi primijetio svatko tko imalo voli šminku. Čini mi se kao da mi daje dodatne vrećice podočnjaka i da mi i dalje plava boja podočnjaka proviruje ispod korektora.

Pri samom nanošenju, još korektor i izgleda pristojno. Čim ga setiram, odmah mi se uvuče u bore. Na vanjskom kutu ispod oka je najgore, kao da se počne razdvajati i to se ne može izblendati. Nakon nekoliko sati nošenja to sve skupa izgleda loše i korektor se počne još više razdvajati i naglašavati bore. Čak ni nije težak na koži ako uračunam da trebam dobru količinu korektora staviti prilikom tog svog popravljanja i prvotnog nanošenja.

Ambalaža je jedina stvar koja mi se svidjela kod ovog korektora i izgleda lijepo. S druge strane, korektoru ne bi pomoglo ni da je ambalaža obložena zlatom. Da se kupate u ulju, ne bi vam pomoglo ako imate suho okoloočno područje i želite koristiti ovaj korektor. Moje okoloočno područje nije suho, uvijek je hidratizirano i ovo je prvi korektor s kojim sam imala problema.

-KUPITI ILI NE?-

Ako imate imalo suho okoloočno područje, molim vas, nemojte ovo kupovati jer ćete se samo naživcirati. Kao što sam rekla, iz daljine korektor još i može dobiti prolaznu ocjenu kod mene, ali izbliza ne izgleda dobro. Imam osjećaj da mi dodaje godine zbog naglašavanja bora i to nikako ne želim. Izgleda da se vraćam svojoj voljenoj Catrice tekućoj kamuflaži!

Cijena korektora je 4.50 eura, a količina koju dobijete je 3.4 ml.

Pišite vaša iskustva s ovim korektorom, zanima me jesam li ja jedina s ovakvim iskustvom ili vas ima još?

Ana

4 komentara

  1. Ja imam suhu kožu no područje oko očiju uvijek dobro hidratiziram. Ja imam nijansu C1 i super mi je! Za lice je malo presvijetao ali za ispod očiju super. Meni nije ni suh niti se puno uvlači u borice i baš mi je legao. Žao mi je što tebi ne odgovara 🙁

    1. I meni je žao jer vidim da ga baš puno cura voli, ali ja nikako ne mogu s njim na zelenu granu. 😓 Možda postoji mogućnost da mi ne bude toliko suh sad kad krene toplije vrijeme, a možda je i sama nijansa suša od ostalih jer vidim da cure vole neke druge nijanse ovog korektora.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *