Zaštita kose od sunca

nuxe-zastitnoulje-notino

Nikad nisam pridavala toliku važnost zaštiti kose od sunca, ali sam shvatila koliko je to pogrešno. Boravak na suncu često isuši kosu, a ako uz to dodamo i morsku sol, kosa poslije godišnjeg odmora vapi za dodatnom njegom.


Zato sam ove godine to odlučila promijeniti i počela koristiti Nuxe Sun zaštitno mliječno ulje za kosu s hidratantnim učinkom. Ulje ima blagi cvjetni miris, sa daškom mirisa naranče koji podsjeća na onaj klasičan Nuxe miris koji svi dobro znamo. Divno miriše na kosi, a nije prenapadno.

Nuxe Sun zaštitno ulje dolazi u formi spreja pa je lagano za nanošenje, a sama formula predivno klizi po kosi i zaglađuje kosu. Stvarno odlično hidratizira kosu i po prvi puta mi kosa nakon godišnjeg odmora nije bila isušena već lijepa i hidratizirana.notino-nuxe-ulje

Stalno pričamo o zaštiti kože od sunca, ali zaštita kose od sunca je također jako bitna. Ovo ulje štiti od UV zračenja sa tri UV filtera, a sadrži i antioksidanse koji će dodatno kosu štititi od vanjskih utjecaja i sačuvati dlaku kose.

Mana ovog ulja je što čini kosu pomalo masnom na dodir, ali ta masnoća nestane nakon kupanja u moru i kosa ne izgleda isušeno. Ne bi preporučila korištenje na dnevnoj bazi jer bi kosa mogla izgledati masno, ali za plažu i kupanje je idealno jer čuva kosu od morske soli i sunca.nuxesun-zastitnoulje-notino


Sve u svemu, zadovoljna sam ovim proizvodom jer mi je sačuvao kosu od isušivanja, ali bi ga koristila jedino na plaži ili kad mi je kosa svezana pa da se ne vidi taj masnjikav film koji ostavlja na kosi. Ako imate masnu kosu, ovaj proizvod možda nije dobar odabir za vas.

Nuxe Sun zaštitno ulje možete pronaći na Notinu, kao i mnoštvo drugih proizvoda za zaštitu od sunca.

Koristite li proizvode za zaštitu kose od sunca?

Ana

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *