Vodootporni proizvodi za obrve – Catrice i Dermacol

catrice-dermacol-obrve-notino

Taman kad sam već odustala od potrage za idealnom nijansom za obrve, naletjela sam na dva proizvoda koja moram podijeliti sa vama. Ako imate tamne obrve i želite proizvod za obrve koji nema narančast podton, na pravom ste mjestu. 😃


Radi se o Dermacol 16H Microblade Tattoo tušu i Catrice Slim’Matic olovci za obrve, a najveći plus je što se ne pomaknu sa mjesta unatoč vrućini i visokoj temperaturi. Oba proizvoda imaju odličnu pigmentaciju i drže se na obrvama sve dok ih sama ne odlučim skinuti.catrice-slimmaticobrve-notino

Dermacol 16H Microblade Tattoo tuš, nijansa 03, niti malo ne vuče na narančasto i odličan je za tamno-smeđe obrve. Prirodno izgleda na obrvama i lako se nanosi. Ima četkicu sa tri vrha, predobro imitira dlačice sa tri vrha, a sa njime se može crtati i sa jednim vrhom ako se okrene na jednu stranu. Meni izdrži cijeli dan po ovim vrućinama, bez da se igdje pomakne ili otopi. Definitivno jedan praktičan proizvod za obrve sa kojim se lako barata i u par poteza su obrve sređene.

Drugo otkriće mi je Catrice Slim’Matic olovka za obrve, dolazi sa praktičnom četkicom za iščešljavanje obrva. Također se lako nanosi i sa lakoćom imitira dlačice obrva, a moja nijansa je 040 Cool Brown i pogodna je za tamne obrve, bez narančastog podtona. Divno klizi po obrvama, a tanki vrh omogućava savršenu preciznost i punu pigmentaciju pri nanošenju. Ostane cijeli dan na obrvama i nikud ne ide.dermacol-catrice-notino

Na fotkama možete vidjeti kako nijanse izgledaju, Catrice nijansa je mrvicu svijetlija i toplija od Dermacol, ali u stvarnosti na obrvama vrlo slično izgledaju. Kad se stope se sa dlačicama obrva, poprilično slično izgledaju i praktički se ne primjeti razlika. Sa oba proizvoda se mogu napraviti tanje i deblje linije, što je idealno ako želite onaj prirodan izgled obrva.

Bonus savjet: uklonite višak sebuma sa obrva pri nanošenju tuša. Primjetila sam da mi se nijedan tuš za obrve ne prima ukoliko imam malo sebuma na obrvama, čak niti ako stavim malo pudera u prahu. Sa olovkama nemam takvih problema i lako se nanose.

dermacol-catrice-olovka-notino

Testirala sam i koliko su oba proizvoda vodootporna, Catrice olovka je bila izdržljivija od Dermacol tuša. Dermacol tuš se skinuo nedugo nakon je došao u doticaj sa vodom, a Catrice olovka se pokazala kao odlična vodootporna olovka za obrve te se nije razmrljala po koži.

Ukoliko trebate vodootporan proizvod za obrve, radije uzmite Catrice olovku, iako se i Dermacol tuš dobro pokazao za gradske vrućine. On neće nestati sa kože ako vam se koža zamasti, ali ne vjerujem da bi preživio kupanje u moru ili slično.


Dermacol 16H Microblade Tattoo tuš i Catrice Slim’Matic olovku za obrve možete pronaći na Notinu. Osim nijansi koje sam ovdje pokazala, imaju još nekoliko nijansi pa ćete sigurno pronaći svoju idealnu nijansu za obrve.

Jeste li isprobali ove proizvode? 🙂

Ana

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *