[RECENZIJA] Eveline Oh My Lips Matt Lip Kit

Tekući mat ruževi su svakim danom sve popularniji i skoro svaki brend ima svoju verziju. Eveline Oh My Lips Matt Lip Kit sastoji se od ruža i olovke, a nijansa o kojoj danas pišem je 06 Cashmere Rose. Sve karakteristike ovog seta moći ćete pročitati ovdje i prosuditi isplati li se kupiti i ono najbitnije – jesu li proizvodi dobri ili nisu.

-ŠTO EVELINE KAŽE O SETU?-

“Njegova bogata formula osigurava optimalnu razinu hidratacije, dugotrajnost i postojan mat efekt. Formula je bogata vitaminom E, a precizan aplikator omogućava jednako nanošenje proizvoda. Mekana i kremasta formula daje savršeno mat izgled u samo nekoliko sekundi.”

-ŠTO KAŽEM JA?-

Ruž i olovka nisu sasvim iste nijanse, olovka je za nijansu svijetlija od ruža, ali je razlika neprimjetna pri nanošenju. Olovka je mekana i dobro klizi po usnama. Bez problema se može naoštriti sa pripadajućim šiljilom. Ruž ima odličnu pigmentaciju i dovoljan je samo jedan sloj da bi popunili cijele usne. Aplikator je stvarno precizan, ravnomjerno nanosi proizvod i u kombinaciji sa olovkom jako dobro izgleda. 

Svaki proizvod se može koristiti i zasebno, što je dodatan plus. Niste obvezni staviti olovku ispod ruža, ali ako vam treba nit vodilja – stavite olovku na rubove usana i popunite ružem. Ruž se jako brzo suši i nije ljepljiv. Prije svakog nanošenja mat ruža nastojim napraviti piling usana kako bi se proizvod što bolje ponašao.

-POSTOJANOST, MIRIS I TEKSTURA-

Zabava počinje kad nanesete ruž i krenete svojim poslom. Zaboravili ste već na ruž, ugodan vam je na usnama i onda se pogledate u ogledalo i vidite da ga nema na sredini usana. To se izdaleka ne vidi, ali vi to vidite i smeta vam. Situacija se može lako popraviti sa malim popravljanjem ruža i izgleda u redu.

Ruž ima baš neki slatki miris, a kod olovke nisam primjetila nikakav miris. Tekstura oba proizvoda je zaista dobra, nisam imala osjećaj zatezanja niti osjećaj da nosim masku na usnama. Proizvodi nisu teški, nisu mi isušili usne i lako se skidaju.

Ruž sam nosila u kombinaciji sa olovkom i prilikom testiranja uočila sljedeće:

  • 1h nakon: jela sam nemasnu hranu i počeo se skidati na sredini usana
  • 2h nakon: pila sam kavu i tragovi su ostali na šalici, a rubovi usana više nisu precizno iscrtani
  • 4h nakon: počeo se mrviti i trusiti, ali i dalje dobro izgleda
  • 8h nakon: trušenje je sve primjetnije

-KUPITI ILI NE?-

Postojanost ruža je dobra u početku, ali problemi počinju čim nešto pojedete i popijete. Možete jednom popraviti ruž, ali nećete sigurno svakih sat vremena popravljati ruž. Moram napomenuti da se počinje mrviti tek nakon nekoliko sati, a ruž stvarno još uvijek izgleda dobro i nosivo. Samo se nekako izgubi ta preciznost, možda zbog formule proizvoda ili se možda zbog hladnoće počinje mrviti.

Ja sam generalno zadovoljna ovim setom, usprkos trušenju, oba proizvoda se čak dobro drže nakon nekoliko sati od nanošenja. Iz neposredne blizine se vide mali nedostaci koje sam navela, ali iz daljine to nitko neće primjetiti. Da zaključim, ukoliko ne tražite 100%-tnu preciznost i dugotrajnost – onda je ovaj proizvod za vas. Ukoliko želite 100% i više od toga – onda preskočite kupnju.

U pakiranju se dobije 4,5 ml ruža i jedna olovka za usne, a cijena je oko 55 kn.

Jeste li isprobali ove proizvode? Kakvi su vaši dojmovi?

Ana

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *