Najdraži FOREO gadgeti za njegu kože

foreoiris

Već duže vrijeme koristim FOREO uređaje za kućnu njegu kože, o nekima sam vam već pisala i zaista ih volim. Osoba sam koja jako voli tehnologiju i kozmetiku, a FOREO upravo spaja ta dva svijeta.


Imam nekoliko FOREO pametnih uređaja, ali najčešće koristim ove o kojima ću vam sada pisati – do nekoliko puta tjedno. Radi se o UFO 2 pametnoj maski za lice, BEAR microcurrent uređaju i IRIS masažeru za okoloočno područje.

UFO 2 uređaj za tretman lica sa pametnom maskom osmišljen je s ciljem da u 90 sekundi koži pruži tretman lica uz pomoć osam različitih LED svijetala koja se usredotočuju na određeno stanje kože, tretman jednak onome iz kozmetičkog salona. Uz duže korištenje ovog uređaja, koža je hidratiziranija i zaglađenija nakon korištenja te mi dosta pomaže kad mi je koža dehidrirana. Ovaj uređaj kombinira naprednu tehnologiju pametne maske uz terapiju LED svjetlima te zagrijavanje, hlađenje i korištenje T-soničnih pulsacija što rezultira ljepšim i blistavijim tenom. Tijekom tretmana aplikacija pušta opuštajuću glazbu i upravo zbog toga sam imala osjećaj da sam stvarno u spa centru, a ne kod kuće u svojoj kupaonici.

foreoiris

FOREO BEAR microcurrent uređaj je koji uz t-sonične pulsacije provodi mikrostruju na koži te tonira svih 65+ mišića na licu i vratu. Kao neki fitness uređaj za vježbanje mišića lica, možemo to i tako nazvati. Rezultat konzistentnog korištenja ovog inovativnog uređaja je zaglađena i čvršća koža uz vidljive konture lica i ljepšu kožu. Definitivno se vidi razlika, koža kao da dobije mali face lifting i proizvodi se bolje upijaju u kožu nakon korištenja. Vrijedi svake kune. 🙂

IRIS masažer za okoloočno područje koristim kad nanosim okoloočnu kremu, odmah smanji jutarnju naotečenost. Ona masira okoloočno područje uz pomoć t-soničnih pulsacija i jako je dobra u instant razbuđivanju tog područja. Kako puno vremena provodim za laptopom, oči mi se stalno naprežu i znam dobiti glavobolje, a IRIS mi ublaži napetost mišića na tom okoloočnom području. Također ima prednosti i za kožu, koža je zaglađenija i krema se bolje upije te okoloočno područje izgleda vedrije. Više o njoj ću pisati nakon nekoliko mjeseci korištenja te vam napisati detaljniju recenziju.

foreoiris-bear-ufo


Svi gadgeti se mogu spojiti na mobitel preko FOREO aplikacije i to mi je odlično. Preko mobitela mogu podesiti postavke, prilagoditi tretman svojim potrebama i pratiti kako izvodim pojedini tretman. Ne zauzimaju puno mjesta u kupaonici, a i stanu mi u svaku kozmetičku torbicu. Za punjenje uređaja se ne moram brinuti svaki dan jer imaju punjivu bateriju koja traje i traje, a svi se pune na isti USB kabel preko laptopa. UFO koristim više od godinu dana i tek sam prije mjesec dana morala napuniti bateriju. Ne moram se brinuti da će se baterija svaki čas isprazniti, to mi je veliki plus. Čista petica od mene!

Jeste li isprobali koji od ovih uređaja?

Ana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *