Jednostavan makeup za oči uz samo tri proizvoda

maybelline-maskara-lavera-ardell-tus

Sve što mi treba od šminke na dnevnoj bazi je dobra maskara, neki proizvod za obrve i malo pudera te rumenila. Ponekad stavim tuš za oči i to je to što se tiče mog šminkanja. Sve više prakticiram “no makeup” makeup look, a težu šminku ostavljam za posebne prigode.


Vrlo bitno mi je imati dobru maskaru koja omogućava jednostavno nanošenje i koja se neće preslikavati tijekom dana. Trenutno koristim Maybelline Lash Sensational maskaru za produljenje i punije trepavice, u crnoj nijansi. Jako lijepo produži trepavice, uvije ih i daje im volumen.

Iako je dosta mokra na prvu, ne sljepljuje trepavice i može se sa njom raditi. Ima gumenu četkicu sa deset slojeva dlačica, četkica je uvijena te tako bez problema dolazi do svake trepavice. Lijepo razdvoji trepavice, a četkica je idealne veličine za nanošenje maskare i na gornje i na donje trepavice.

Uopće ne osjećam težinu ove maskare na očima, nekoliko sati nakon nanošenja ona još uvijek izgleda kao da sam je tek nanijela i ne razmazuje se tijekom dana. Maskara nije vodootporna tako da me stvarno začudilo što se toliko dobro drži na očima.

9,5 ml, 38,76 kn


Dosta popularan proizvod za obrve kod stranih blogerica je Ardell Stroke a Brow tuš za obrve pa sam se i sama htjela uvjeriti je li to zaista toliko dobro. Do sada sam koristila samo olovke, pomade ili sjenila za obrve tako da mi je trebalo neko vrijeme da se priviknem na ovakav koncept nanošenja proizvoda za obrve.

Ovaj tuš za obrve ima jako precizan i tanak kistić koji sa lakoćom može imitirati dlačice obrva. Proizvod se nanosi laganim pritiskom na mjesto gdje vam nedostaje dlačica i tad najprirodnije izgleda.

after-mascara
Nakon nanošenja tuša za obrve i maskare

Na obrvama cijeli dan ostaje oblik koji ste nacrtali tušem, ali mi se čini da nakon nekog vremena ne izgleda onako precizno kao neposredno nakon nanošenja. Tuš nije vodootporan, ali se ipak jako dobro drži na obrvama.

Ne postoji velik izbor nijansi za ovaj proizvod, a nijansa koju sam ja odabrala za svoje tamnosmeđe obrve je Medium Brown. Mislim da plavuše neće imati sreće sa ovim nijansama jer su sve redom dosta tamne.

1,2 g, 87,93 kn


ardell-lavera-swatch
Lijevo: swatch tuša za oči Desno: swatch tuša za obrve

Tuš za oči ne nosim često, ali ponekad volim istaknuti oči njime. Imala sam priliku isprobati Lavera Eyes tekući eyeliner u crnoj nijansi, a linija tuša je potpuno mat nakon nanošenja. Kistić je tanak, ali dosta je teško raditi sa njime jer nije fleksibilan. Unatoč tome, radi preciznu liniju koja se vrlo brzo suši nakon nanošenja.

Linija tuša se može nadograditi ako ste nešto fulali, ali to je bitno napraviti prije nego što se osuši. Nakon što se tuš osuši, on se više ne pomiče sa kapka. Ne preslikava se tijekom dana i ne trusi se, ali mana mu je što definitivno osjećam težinu tuša na kapcima. Uz to, na drugom mjestu u sastojcima stoji alkohol i on se baš osjeti pri nanošenju.

2,8 ml, 52,35 kn


-Da ili ne?-

maybelline-lashsensational-maskara

Sva tri proizvoda su mi se jako svidjela i lijepo su se uklopili u moju jednostavnu rutinu šminkanja. Sva tri proizvoda se dobro drže na očima i na obrvama te se sa lakoćom skidaju sa sredstvom za skidanje šminke.

Na prvom mjestu najviše mi se svidjela maskara zbog jednostavnosti korištenja, a oba tuša dijele drugo mjesto. Nadam se da se neće osušiti brzo, kao što se inače zna dogoditi sa maskarama i tuševima.

Sve proizvode možete pronaći na Notino, kao i ostale proizvode za oči i obrve.

Pišite mi svoja iskustva sa ovim proizvodima ako ste ih koristili. 🙂

Ana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *