Benefit Cha Cha Lip & Cheek Mango Tint

benefit-chachatint

Zahvaljujući svojoj Insta kolegici Sandri, imala sam priliku isprobati ovaj Benefit Cha Cha Tint za obraze i usne u lijepoj mango nijansi. Radi se o 2u1 proizvodu za usne i obraze, prava je poslastica za nas ljubitelje šminke.


Benefit Cha Cha Tint dolazi u slatkom girly pakiranju i izgledom podsjeća na lak za nokte. Na prvi pogled, ova mango nijansa definitivno izgleda kao breskvasto-narančasta nijansa, ali čim se počne blendati – pretvori se u baby pink nijansu sa malo breskvastog tona. Tint ostaje na koži cijeli dan, izgleda vrlo prirodno na koži i sa lakoćom se blenda.

benefit-chachatintbenefit-chachatint-blush-2benefit-rumenilo-swatch-chachaNe ostavlja nikakve crte na licu i tragovi blendanja se ne vide čak ni ako ga nanosite prstima. Proizvod je vrlo pigmentiran pa za njega vrijedi ona izreka – manje je više. Tint najviše volim nanositi prstima, ali ipak bih preporučila nanošenje kistom ili spužvicom jer tint ostaje na prstima nakon što se osuši i treba mu dosta dugo da se skine sa kože haha.

Boja je vrlo primjetna na obrazima, dok je na usnama ni ne primjetim jer je dosta slična mojoj prirodnoj boji usana. Može se nadograditi, samo je potrebno polako dodavati novi sloj tinta kako se ne bi osušio prije nego što se izblenda do kraja. Dolazi u pakiranju od 10 ml koje će sigurno dugo potrajati jer je formula jako pigmentirana. Sve u svemu, jako kvalitetan proizvod i nije ni čudo što je Benefit kozmetika toliko hvaljena.

Jeste li isprobale koji proizvod ovakvog tipa? 🙂

Ana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *