BeautyBox za prosinac 2016.

Bok svima. 🙂  Godinu ćemo završiti BeautyBox kutijom koju možete naručiti ovdje. Cijena joj je 99 kn, a poštarina je besplatna. Nastavite li čitati vidjet ćete što sam ja dobila u svojoj kutijici.

Za početak se moram osvrnuti na ambalažu koja je odlična, sama kutija je dizajnirana kao mala ladica pa ih možete naslagati jednu na drugu ako imate već koju od prije i dobijete mali ormarić. Kutija je dosta čvrsta, nije za super teške stvari, ali za sitnice poput šminke ili dokumente je odlična.

Osim proizvoda, u kutiji dolazi i kartica na kojoj detaljno piše koji su se proizvodi mogli dobiti i za što služe. Na kartici se našla i jedna lijepa blagdanska poruka: “Merry everything and a happy always.”

  1. Fokus razglednica/bojanka čiji je dizajn osmislila Dragica Banić, autorica slikovnice za odrasle Blaga Hrvatske

2. Privjesnica San Snova – 10 komada, 15,99 kn

Njima se mogu ukrašavati pokloni, dekorirati prostor, ukrasiti bor…

3. Tinktura balzam od zelenog čaja – 50 ml, 50,00 kn

Krema protiv bora, djeluje na akne, podočnjake, tamne mrlje, štiti od iritacija.

4. Drvene bojice Noris* colour – 12 boja, 24,17 kn

5. Catrice Matt 6hr Lip Artist ruž za usne, nijansa 020 – 39,90 kn

Lijepa boja mesa, na kartici piše da traje šest sati bez isušivanja usana. Pročitala sam nekoliko pozitivnih recenzija o ovom ružu i mislim da ću ga isprobati neke druge nijanse, čisto iz znatiželje.

6. Deborah Kajal olovka za oči, nijansa 127 – 37,60 kn

Umjesto ove olovke, mogla se dobiti Deborah olovka za oči.

7. Iiii šećer na kraju, razlog zašto sam naručila ovaj BeautyBox je Ženski rokovnik by Ingrid Divković. Poruke koje se nalaze u tom rokovniku su nešto predobro, toliko te motiviraju i daju ti snage za dalje!

Ono što moram izdvojiti je opis Ženskog rokovnika na kartici: “Osnovna ideja kreatorica rokovnika bila je pokazati da u današnje vrijeme postoje žene koje su jedna drugoj izvor inspiracije i podrška, da postoje žene koje u drugim ženama ne vide suparnice nego suputnice. To su žene koje streme vlastitom uspjehu, ali se ne boje tuđeg. One ga zajedno slave.” Moram li još što dodati na ovo?

Nadam se da će mi ovaj rokovnik donijeti bolju i organiziraniju 2017. godinu. 🙂

Eh, sad… Mislim da bojicama nije bilo mjesto ovdje, moglo je i bez ovih privjesnica i razglednice. Smatram da većina korisnica ovakve kutije naručuje zbog šminke i kozmetike, a ne da dobije bojice. Jedino što se meni zaista svidjelo jest rokovnik, ruž i olovka. Nije mi jasna krema protiv bora, na njoj piše krema protiv bora i onda vidim da pomaže u svemu. Rješava i akne i podočnjake i bore, ma sve. 😀

Sve u svemu, nije ovo loš mjesec bio, da se razumijemo. Ja sam ovaj box naručila isključivo zbog rokovnika, a uz to sam dobila i još neke stvari. Pola sam podijelila kao božićne poklone, bojice sam dala nećakinji, a rokovnik i ja ćemo se još družiti. Za privjesnice ću nešto smisliti, a razglednicu možda kome pošaljem! 😀 Vrijednost proizvoda (250 kn) definitivno prelazi vrijednost boxa (99 kn) što je odlično.

Što mislite o sadržaju ove kutije? Koji vam je najljepši proizvod?

Hvala vam na čitanju i želim vam svima sretnu i uspješnu 2017. godinu!

Ana

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *