Byphasse Sorbet hidratantni serum

byphasse-hydratant-serum

Hidratacija kože mi je vrlo bitna, pogotovo sada kada puno vremena provodim u kući. Radim sve što mogu da spriječim dehidraciju kože, a uz puno vode, u rutini njege lica imam i hidratantne serume koji pouspješuju hidrataciju.


Prije dva mjeseca počela sam koristiti Byphasse Sorbet serum koji pruža dodatnu hidrataciju i njegu koži. Osim hijaluronske kiseline, ovaj serum sadrži i vrlo hranjive sastojke poput peptida, minerala i aminokiselina koji se aktivno bore protiv starenja kože i sivog tena.

Hijaluronska kiselina se prirodno nalazi u našem tijelu, a kako starimo, količina hijalurona opada pa se zato može pronaći u raznim proizvodima koje nanosimo kako bi nadoknadili gubitak vlažnosti i elastičnosti kože. Hijaluronska kiselina daje onaj plumped izgled kože te poboljšava elastičnost kože, a mogu je koristiti svi tipovi kože.

Nanosi se na vlažnu kožu kako bi mogla dublje prodrijeti u kožu i pružiti joj hidrataciju. Nanošenje na suhu kožu može izazvati neželjeni efekt i isušiti kožu jer hijaluronska kiselina neće vući vlagu iz okoline već iz same kože. Nakon nanošenja seruma, vlažnost treba zaključati kremom kako bi se spriječila dehidracija i gubitak vode.

byphasse-sorbet-serum

Otkako koristim ovaj proizvod, primjetila sam da nemam niti jedan isušen dio na licu, tzv. dry patches. Koža mi nije dehidrirana i sva šminka mi ljepše stoji na koži. Koža baš zrači, izgleda zdravo i njegovano. Serum dolazi u plastičnom pakiranju od 50 ml, a dozira se na pipetu. Rijetke je teksture koja se brzo upija u kožu i lijepo priprema kožu za nanošenje drugih proizvoda.

Ne sadrži parabene, sulfate niti alkohol, ali sadrži parfeme koji mogu biti potencijalno iritirajući za kožu. Ima ugodan miris ruže, ali zbog tog mirisa imam dojam kao da na lice nanosim sladoled, a ne hidratantni serum. To je jedini razlog zašto ne bih opet kupila ovaj proizvod.

Cijena mu je otprilike 4 eura, što je zaista povoljno za jedan serum od 50 ml. Uz svakodnevno korištenje protekla dva mjeseca, potrošila sam polovicu seruma. Pošto je dosta rijetke i tekuće teksture, uzmem dvije kapljice i to mi je dovoljno da prekrijem cijelo lice.byphasse-hydratant-serum


-Da ili ne?-

Od svih hidratantnih seruma koje sam probala, moram reći da me se ovaj Byphasse Sorbet vrlo dojmio. Militraža je odlična, cjenovno je pristupačan i pogodan za svačiji džep, jedino nisam sigurna može li se kod nas kupiti.

Inače su Byphasse proizvodi kod nas dostupni u dm-u, ja sam ovaj serum kupila u jednoj španjolskoj drogeriji. Stvarno mi koža lijepo izgleda otkad ga koristim, ali mislim da ga ne bih ponovno kupila zbog previše parfema. Volim miris ruže, ali ovo je čak i meni previše.

Ako se mene pita, The Ordinary hijaluronska kiselina je bolji izbor jer ne sadrži parfeme, jedan primjerak me već čeka u ladici kad potrošim ovaj serum. Elizavecca hijaluronska kiselina sa niacinamidom me isto nije oduševila jer nije ispunila obećano tako da radije koristim hijaluron i niacinamid u zasebnim bočicama, sve dok ne nađem nešto što mi odgovara.

Kakva su vaša iskustva sa Byphasse proizvodima?

Ana

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *